Waterontharder voor uw douche

Een waterontharder voorkomt kalkaanslag in de douchecabine of het bad. De waterontharder wordt in de badkamer geplaatst. In veel situaties is het voordeliger om een waterontharder voor de gehele woning aan te schaffen. Hard water tast namelijk ook leidingen en huishoudelijke apparaten aan. Ook bespaart u aanzienlijk op stookkosten: kalk hecht zich aan radiatoren, waardoor uw cv-ketel meer energie nodig heeft om uw woning te verwarmen. Een waterontharder heeft u al binnen 2 jaar terugverdiend.

Ook huishoudelijke apparaten hebben last van kalk

Een waterontharder voor uw douche of bad zorgt dat kalk en magnesium uit het leidingwater worden gehaald, zodat u kalkaanslag op tegels en kalkaanslag in de gootsteen voorkomt. Ook voelt uw huid na het wassen en douchen niet droog aan. Kalk tast niet alleen badkamertegels aan: ook koffiemachines, vaatwassers en wasmachines hebben last van kalk. Daarom is het verstandiger om een waterontharder voor de hele woning aan te schaffen:

Waterontharders | Mooiwater | Assortiment
  • Bespaar tot € 500,-per jaar op apparatuur, schoonmaakmiddelen en stookkosten
  • Voorkom kalkaanslag met een waterontharder
  • Waterontharder binnen 2 weken geplaatst

Bestel een waterontharder voor uw gehele woning en bespaar jaarlijks tot € 500,-

Een waterontharder voor uw huis wordt aan de hoofdwaterleiding gekoppeld, zodat het water dat door de leidingen loopt ook kalkvrij is. Uw waterleidingen gaan hierdoor veel langer mee en zorgen ervoor dat er alleen kalkvrij water naar uw huishoudelijke apparaten toestroomt. Een waterontharder is geschikt voor uw Quooker, waterkokers, koffiemachines, vaatwassers en afwasmachines. Ook zijn waterontharders zeer effectief in de badkamer: de glazen douchedeur hoeft u niet meer af te nemen en uw huid voelt heerlijk zacht aan.

Bekijk meer waterontharder voordelen