Over mooiwater

Home » Over mooiwater

Over ons

Mooiwater is een landelijk opererend bedrijf uit Dronten dat klanten voorziet van zacht, 100% kalkvrij water met behulp van waterontharders.

Ons team

We werken met een enthousiast team en scheppen er plezier in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We zijn er trots op dat onze klanten ons gemiddeld waarderen met een 9,3. Mooiwater is in 2016 opgericht door Dick en later is daar Erik bij gekomen. Het klantenteam bestaat naast hen uit Marjon, Marco, Jacob, Karin en Rolf. Koos, Jos, Jan, Patrick en Gerko zijn onze installatietoppers!

Plezier en hard werken gaan bij ons hand in hand.

Onze passie

Onze passie is klanten blij maken met zacht water. Zacht water geeft veel comfort omdat het kalkaanslag voorkomt en is het gezond omdat het uw huid en haar spaart. Daarnaast willen wij graag een bijdrage leveren aan een beter milieu. Dit bereiken we door o.a. besparingen op schoonmaakmiddelen, beter rendement van uw verwarming en verlenging van de levensduur van huishoudelijke apparatuur. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën zijn onze waterontharders zeer efficiënt met het laagste  water en zoutverbruik. In 2020 hebben we het keurmerk MVO conform ISO 26000 voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gekregen.

Wij horen vaak als mensen ons bellen nadat ze veel gelezen hebben over waterontharders op internet dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Bij mooiwater proberen we juist zaken eenvoudig en transparant te maken zonder mooie verhalen. Daarom staan ook gewoon al onze  prijzen op de website en leggen we in een heldere offerte één en ander duidelijk aan u uit.

Onderneming van het jaar

Mooiwater is op 7 januari 2023 uitgeroepen door de ondenemingsvereniging OVDD voor ‘Onderneming van het jaar’. In het juryrapport werden met name de innovativiteit, klantgerichtheid en de maatschappelijke betrokkenheid uitgelicht. 

Ons merk.

We zijn het snelst groeiende merk waterontharders. Hierom mogen wij ons in 2022 een FD Gazelle noemen. Deze prijs reikt het Financiële Dagblad elk jaar uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Dit zijn we geworden door topkwaliteit waterontharders te leveren voor een goede prijs maar vooral door onze klanten serieus te nemen en onze afspraken na te komen, alles netjes te installeren en goed te informeren. En als er een keer wat fout gaat, dan lossen we het op, snel en efficiënt. We krijgen vaak te horen in onze recensies dat de informatie vooraf erg duidelijk en compleet is.

Door ons ruime assortiment hebben we eigenlijk voor iedere gezinssituatie een passende waterontharder en dat ook in meerdere prijsklassen. Maar welke waterontharder u ook kiest, ze doen allemaal hetzelfde: 100% kalkvrij water leveren. Voelbaar, zichtbaar en meetbaar.

soorten waterontharder

Onze 7 zekerheden.

  1. We leveren top waterontharders die 100% kalk uit het water halen.  Meetbaar, zichtbaar en voelbaar. Deze waterontharders worden zorgvuldig en goed verzorgd geïnstalleerd.
  2. Doordat wij direct inkopen bij fabrikanten en rechtstreeks leveren aan de consument, kunnen wij topkwaliteit leveren tegen een scherpe prijs.
  3. We reageren altijd binnen 2 werkdagen maar meestal dezelfde werkdag
  4. We communiceren we open en eerlijk. Als er toch een probleem is dan lossen we dat altijd op. We zijn een open transparante organisatie. We zijn eerlijk over onze prijzen, leveren wat we beloven en komen onze afspraken na.
  5. Wij verzetten eenmaal gemaakte installatieafspraken maar zelden. (Nu minder dan 1%)
  6. Met minder dan een tevreden klant nemen we geen genoegen. Onze service stopt niet na de installatie.
  7. U heeft 4 weken herroepingsrecht conform ons retour beleid.

Onze kwaliteit.

De ervaringen van mooiwater moeten voor iedereen toegankelijk kunnen zijn. Als u de voordelen van een waterontharder, net zoals veel van onze klanten, ook heeft ontdekt en wilt ervaren, hebben wij nog maar één uitdaging, u ontzorgen. Het enige dat u hoeft te doen is zout bijvullen, verder doen wij alles en kunt u iedere dag zorgeloos genieten van ontkalkt water. Mocht er toch eens wat misgaan, dan staat ons serviceteam altijd voor u klaar om u te helpen. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van ons product kan mooiwater u na de fabrieksgarantie van 2 jaar een volledige garantie bieden of zelfs tot wel 20 jaar bij gebruik van ons zout en een onderhoudsabonnement. Bij het aangaan van een onderhoudsabonnement komen wij elke 2 jaar bij u langs voor een preventieve check van het hele systeem.

Kortom wij staan met ons team voor u klaar en voorzien u graag van zacht water!

 

Heb je al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!