Home » Feiten en fabels » FD Gazellen Award voor Mooiwater

FD Gazellen Award voor Mooiwater

We roepen al een tijdje dat Mooiwater het snelst groeiende merk waterontharders van Nederland is. Dat we niet zo maar iets roepen, blijkt wel uit dat we ons in zowel in 2022 en 2023 winnaar van een FD Gazellen Award mogen noemen! Deze prijs wordt gegeven door het Financiële Dagblad (FD) aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Snelle groei

De FD Gazellen Awards is een van de meest prestigieuze ondernemingsprijzen van Nederland. De prijs wordt uitgereikt aan bedrijven die snel groeien. Om voor een award in aanmerking te komen moet je bedrijf de afgelopen drie jaar ten minste 20% in omzet zijn gegroeid en bovendien winstgevend dat laatste jaar hebben afsloten. De snelle groei bij Mooiwater is met name gerealiseerd door hoge kwalitatiet waterontharders te bieden tegen een zeer goede prijs. Daarbij gaat Mooiwater voor het eerlijke verhaal in een branche waar veel indianenverhalen worden verteld.

Kijk ook op: Waterontharder vergelijken.

Onafhankelijke ondernemersprijs

De prijs is uitsluitend op basis van cijfers en is volledig journalistiek onafhankelijk. Bedrijven betalen dus niet om een FD Gazelle te worden, dit in tegenstelling tot veel andere ondernemersprijzen. De prijs wordt elk jaar in het najaar uitgereikt. 

Wil je meer over de FD Gazellen Awards weten? Kijk op fd.nl/gazellen

Hoge klanttevredenheid

Maar snel groeien is natuurlijk één ding maar we doen het natuurlijk voor de tevreden klant. Mooi is dus om te zien dat we naast een steeds grotere klantengroep krijgen, ook de klanttevredenheid onverminderd hoog blijft. We scoren gemiddeld maar liefst een 9,3. En daar doen we het natuurlijk voor.

Kijk maar eens bij de meer dan 500 klantenreviews op www.klantervaringen.nl/www.mooiwater.nl

 

Meer informatie nodig?

Download gratis en vrijblijvend de brochure!

 

Download de brochure