Waterontharders vergelijken

Home » Waterontharder kopen? » Waterontharders vergelijken

Het vergelijken van verschillende waterontharders lijkt ingewikkelder dan het is. Wellicht bent u niet goed bekend met het product waterontharder maar u wilt natuurlijk wel de juiste keuze maken tussen de verschillende aanbieders. Wij zullen het voor u wat eenvoudiger te maken.

Waar moet ik op letten bij een waterontharder?

De meeste waterontharders ontharden op een zelfde manier, net zoals koelkasten eigenlijk ook allemaal op dezelfde manier koelen. Als u een koelkast aanschaft vraagt u zich toch ook niet af of hij wel goed koelt? U let op hele ander dingen zoals formaat, prijs, energieverbruik en handige snufjes. Zo hoeft u bij de aanschaf van een waterontharder zich echt niet af te vragen of het ontharden wel goed zal gaan. Maar wat zijn dan wél de verschillen waar u op zou moeten letten?

Meer informatie nodig?

Download gratis en vrijblijvend de brochure!

 

Download de brochure

Waar kunt u waterontharders op vergelijken?

U kunt de waterontharders op de volgende punten vergelijken:

1. Prijs

2. Verbruikskosten

3. Betrouwbaarheid/ garanties

4. Slimme extra’s

Onze prijzen beginnen bij €990. Dat is uitermate scherp geprijsd zeker omdat wij op de punten 2 t/m 4 heel hoog scoren.

 

Hieronder kunt u de verschillende waterontharders vergelijken.

Stap 1. Kies het aantal personen (dit is een indicatie)

Stap 2. Bekijk de specificaties

Verschillen waterontharders toegelicht

1. Prijs

Onze prijzen beginnen bij €990. Dat is uitermate scherp geprijsd zeker omdat wij op de punten 2 t/m 4 hieronder heel hoog scoren.

2. Verbruikskosten

De verbruikskosten van onze waterontharders bestaan uit:

Zoutverbruik. Onze ontharders zijn de zuinigste die er zijn door onze geavanceerde technieken. Voor een gemiddeld gebruik en een gemiddelde hardheid zijn de kosten slechts zo’n €30 op jaarbasis.

Stroomverbruik. Omdat onze ontharders zeer efficiënt met elektriciteit omgaan is het stroomverbruik maar €2,50 op jaarbasis.

Spoelwaterverbruik. Onze ontharders spoelen eens per anderhalf à twee weken met een waterverbruik van ongeveer 30 liter. Dus op jaarbasis is het extra verbruik slechts ongeveer 1m3.

3. Betrouwbaarheid/garanties

Waterontharders hebben geen grote merkbekendheid. Hoe kunnen we u dan toch overtuigen dat we topkwaliteit leveren? Wij bieden u naast de standaard fabrieksgaranties een all-in garantie tot 20 jaar. Dan heeft u gegarandeerd 20 jaar lang zorgeloos zacht water! U kunt 20 jaar op ons rekenen en dat geeft hopelijk net zoveel vertrouwen (of nog meer) als een bekende naam.

Kijk ook eens naar de reviews van onze klanten. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9,3. 

4. Slimme extra’s

Er zijn 3 zaken waarmee wij onderscheidend zijn t.o.v. veel concurrenten:

  • De eerste is het signaal dat het zout bijgevuld moet worden. Het zorgt ervoor dat het enige dat u hoeft te doen (zout bijvullen) nooit vergeet.
  • Daarnaast hebben wij een volledig automatische vakantiestand die bacteriegroei voorkomt en andere opties (zoals chloreren) volledig overbodig maakt. Meer daarover leest u hier.
  • De optionele Afstandsbediening die plaatsing in lastig bereikbare plekken zoals kruipruimtes mogelijk maakt.

Als u alle genoemde zaken hierboven bij elkaar optelt hebben wij echt het beste aanbod in waterontharders dat er is. Daarvan zijn wij overtuigd en we hopen dat we het voor u ook een stukje makkelijker gemaakt hebben als u gaat kiezen.

Heb je al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!