Hoe klanten de mooiwater waterontharder ervaren

Home » Waterontharder kopen? » Ervaringen waterontharders

Op deze pagina’s hebben wij een aantal reviews van klanten van Mooiwater verzameld. Wilt u de meest actuele reviews en ervaringen met onze waterontharders bekijken, ga dan naar: klantervaringen.nl

 

Waarom goede reviews?

We werken met een enthousiast team en scheppen er plezier in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We zijn er trots op dat onze klanten ons gemiddeld waarderen met een 9,3.

Wij horen vaak als mensen ons bellen nadat ze veel gelezen hebben over waterontharders op internet dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Bij mooiwater proberen we juist zaken eenvoudig en transparant te maken zonder mooie verhalen. Daarom staan ook gewoon al onze  prijzen op de website en leggen we in een heldere offerte één en ander duidelijk aan u uit.

Ervaringen waterontharders

U kunt alle ervaringen teruglezen op klantervaringen.nl. Om het voor u makkelijker te maken hebben wij ook hier onder een aantal reviews geplaatst:

Sebastiaan Blommers

Gewoon in alles goed geweest

Offerte opgevraagd na lang op internet lezen wat wel en niet belangrijk is. Ook de reviews vonden we belangrijk. Mooiwater zit bij ons in de buurt dus dat was ook een pluspunt. Installatie kon al heel snel plaatsvinden en alles paste snug in de meterkast (ik heb wel een wat grotere kast dan gemiddeld). Het apparaat dat wij gekozen hebben was wat aan de grote kant maar dat was geen enkele probleem voor de installateurs die het een en ander een ander plekje konden geven.

Pluspunten
Snelle offerte, snelle installatie, zacht water

Frank Fopma

Wij overwogen al enige tijd een waterontharder en konden bij familie de werking van een Mooi water ontharder aan den lijve ondervinden. Dit heeft ons overtuigd om tot aanschaf over te gaan.

Pluspunten
Transparante website, voor zover wij konden nagaan de enige aanbieder die prijzen op de website publiceert zonder dat je eerst je gegevens hoeft achter te laten. Communicatie en levering en plaatsing verliep soepel en vakkundig en klantvriendelijk. Voordelen, geen kalkvlekken meer in badkamer en toilet, halvering van wasmiddel en vaatwasmiddeldosering en dat geldt ook voor het gebruik van douche-en badproducten. Ook de levensduur van apparaten als wasmachine, Quooker, koffiemachine en stoomoven wordt verlengd door het ontbreken van kalk.

Kortom, de investering meer dan waard.

Gina van Hogen

Vanaf het eerste moment enthousiast over zachte water. Met name badkamer en keuken minder kalkaanslag en smaak van thee is merkbaar beter.
Aanrader!

Pluspunten
Minder zeep/wasmiddel nodig.

Hoe werkt het precies?

Een waterontharder haalt deze kalk uit uw leidingwater en voorkomt daarmee kalkafzetting.

Jan van den Heuvel

Perfect bedrijf en product

Een en al lof over de firma Mooiwater. Goede uitgebreide telefonische uitleg. Meedenkend over hoe en waar te plaatsen. Keurig op tijd qua installatie. Bij een probleem wat overigens niet aan de installatie lag maar aan een defect van de watertoevoer meteen komen kijken en advies gegeven. Top

Pluspunten
Vriendelijk Accuraat Snelle plaatsing Goede nazorg Perfect bedrijf

Jeroen

Snelle en vakkundige service, zelf geplaatst met goed advies was dit ook mogelijk. Het apparaat werkt goed, geen omkijken naar. Na bellen kon ik de ontharder direct ophalen zelfs na sluitingstijd. Al met al dik tevreden.

Joanne

Super zacht

Heel vreemd in het begin hoe zacht het water is. Maar het went heel snel. Zeker nu wij minder hoeven te poetsen, altijd een mooie schone douchewand.

Pluspunten
Makkelijk in gebruik, hoef alleen eens in d zoveel tijd zout te vullen. Zit mooi “verstopt” in de meterkast.

Zijn waterontharders iets voor jou?

Stop kalkaanslag, bespaar op schoonmaakmiddelen en energie en verleng de levensduur van je apparaten!

Laura Gideonse 

Zacht water met een glimlach

Sinds januari hebben wij de waterontharder in huis. Eerst waren we wat sceptisch, maar we merken duidelijk verschil. Vooral onze huid en haren voelen heerlijk zacht aan. Badkamer schoonmaken is een eitje. Installatie is keurig verzorgd en vriendelijk personeel. Bij ons was niet duidelijk of de ontharder geplaatst kon worden, maar we zaten dan ook nog nergens aan vast. Wij bevelen Mooiwater zeker aan!

Pluspunten
Vriendelijk personeel. Goede prijs.

Jean-Paul Hemelaar

Prima bedrijf en prima ontharder

Prima en betrouwbaar bedrijf. Nadat we een bezoek hebben gebracht om ons te laten voorlichten hebben we de offerte ontvangen en akkoord hierop gegeven. De installatie kon binnen 2 weken gebeuren. De installatie zelf gebeurde netjes en volgens afspraak. We hebben de ontharder nu een krappe 2 maanden, en het bevalt prima. Een ontharder is in ons gebied geen echte must-have, maar het geeft je gewoon net even wat extra luxe. We hebben hem met name gekocht om de ophopende kalk-resten bij kranen en koffiezetter te voorkomen. Bij de kranen merken we het verschil; na de installatie alles even goed schoongemaakt en ze zien er nog steeds stralend uit! Tijdens het douchen voel je het verschil ook. De zeep is veel ‘zeperiger’. Kortom: dik tevreden over zowel het resultaat als het bedrijf!

Pluspunten
– We hebben een ’te groot’ apparaat in de kruipruimte staan waardoor we naar de inschattingen 1x per jaar zout moeten bijvullen. Lekker makkelijk dus. – Eenmaal geinstalleerd heb je er dus amper omkijken naar. – Minder poetswerk nu het water kalkvrij is.

Barbara

Hele fijne service en met beoogde resultaat!

Het zachte water is iets waar we heel lang naar uitkeken, nu direct laten plaatsen in ons nieuwbouwhuis (we hadden in het vorige huis zo’n magneet op de waterleiding maar nooit minder kalk gehad!). Het is echt te merken dat we nu zoveel zachter water hebben doordat we o.a. minder sop hoeven te gebruiken bij douchen / vaat(wasser) maar ook geen droge huid meer. Echt zo fijn. Daarnaast is de communicatie met het bedrijf ook top. Wij hebben de afspraak zelf meerdere keren moeten verplaatsen vanwege vertraging in de bouw en dat was nooit een probleem en altijd heel snel reactie vanuit Mooi Water. Erg fijn, daar hou ik van. Twee van onze nieuwe buren hebben het ook naar tevredenheid, top dus!

Pluspunten
Snelle communicatie en superzacht water.

Heb je al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!

Marissink 

Veel eerder moeten doen.

Ik had nooit verwacht dat het in de meterkast zou passen, anders had ik het al veeeeél eerder aangeschaft. Wij zitten hier op hardheid elf, nooit schone ramen, spiegels of aanrechtblad. De douche moesten we droog maken tot op de laatste druppel. Nu na aanschaf nergens meer last van. In principe hoeven we de douche niet meer droog te maken, maar ivm vocht alleen even vlot droogtrekken. Het personeel bij Mooiwater denkt met je mee en houden mekaar op de hoogte, waardoor je niet onnodig dingen hoef te herhalen. Veel bedrijven vinden zichzelf belangrijker en slimmer dan de klant, bij Mooiwater niet. Top bedrijf.

Pluspunten
Alleen maar pluspunten

Kees Verwijmeren 

Klantvriendelijk bedrijf, Levert goede kwaliteit en goede uitleg

Na aanleiding van ons contact snelle levering van mooi water. daar wij niet exact wisten welke te instaleren bij ons in de meterkast was het geen probleem om meerdere soorten mee te brengen en ter plaatse te bekijken welke het beste pasten helemaal top geregeld

Pluspunten
Vriendelijke monteur die alles duidelijk uitlegde aan ons en gelijk voor een heel jaar ook het zout bij had. Na levering zout ook geen probleem gewoon bestellen en de lege emmers buiten zetten en het wordt geregeld om ze weer om te ruilen

Suggesties
ik raad dit bedrijf aan

Omdat klanttevredenheid bij ons op nummer 1. staat vragen wij al onze klanten naar hun ervaringen. Zo houden wij onszelf scherp en kunnen wij de beste dienstverlening op het gebied van waterontharders bieden.

Wilt u weten wat de beste waterontharder is? Klik hier.

Heb je al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!