Waterontharder regendouche – Is het nodig?

Home » Regendouche waterontharder

De regendouche of stortdouche wordt steeds populairder. Het geeft een ontspannen gevoel en je wordt er natuurlijk weer lekker fris en schoon van. Door de brede straal wordt het water over je hele lichaam verdeeld. Je wilt natuurlijk ook dat deze straal gedurende de levensduur van de regendouche breed blijft. Vandaar dat veel mensen tegenwoordig bij de aanschaf van de regendouche ook een waterontharder aanschaffen.

Geen drukverlies bij regendouche

Een waterontharder zorgt ervoor dat de leidingen in uw huis schoon blijven van kalkaanslag. Zelfs het aanwezige kalk zal de waterontharder wegnemen zodat u tijdens de levensduur van uw stortdouche geen drukverlies zal ervaren. Heeft u dus geen waterontharder dan gaat u op de lange duur juist steeds meer last krijgt van een klein beetje drukverlies door verkalking van de leidingen.

Voordelen waterontharder bij regendouche

Een niet ontkalkte douchekop levert veel verlies van druk en volume op als u deze niet regelmatig schoonmaakt. Met een waterontharder is dit nooit meer nodig.

Naast dat u geen drukverlies zal ervaren bij uw regendouche heeft de waterontharder nog veel meer voordelen. Zo zult u ook geen kalkvlekken meer zien in uw keuken of badkamer. Doordat de leidingen schoon blijven blijft ook het rendement van uw Cv-ketel omhoog. Daarnaast hoeft u door het ontkalkte water veel minder zeep en waspoeder te gebruiken.

 

regendouche waterontharder

Meer informatie nodig?

Download gratis en vrijblijvend de brochure!

 

Download de brochure

Even wachten met een waterontharder?

Hedendaagse installaties zoals warmtepompen, zonneboilers en ook regendouches hebben eigenlijk al vanaf dag één al last van kalk. Om deze apparatuur goed en mooi te houden is dus het advies om de aanschaf van een waterontharder niet te lang uit te stellen. Wat er niet op komt, hoeft u er ook niet af te halen.

Kan de waterontharder worden gefinancierd vanuit mijn bouwdepot?

Indien u een waterontharder wilt in uw nieuwbouwhuis is het raadzaam om hier in uw begroting rekening mee te houden. Zo kunt u de waterontharder ook financieren vanuit uw bouwdepot.

Verder zijn er verschillende hypotheekverstrekkers die de mogelijkheid bieden energiebesparende maatregelen mee te financieren in de hypotheek; huizenkopers die willen verduurzamen, kunnen tot 106% van de woningwaarde lenen. Voor investeringen in energiebesparing die nog moeten plaatsvinden, kun je maximaal € 9.000 extra lenen.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de waterontharder aan te schaffen via een huurkoop constructie. Kijk hier voor de voorwaarden

 

Nog meer ontkalkingstips?

Wat voor uw Senseo appraat geldt, geldt voor heel apparaten in uw huis. Kijk hieronder over nog meer tips over ontkalken.

Waterkoker ontkalken
Senseo apparaat ontkalken
Zwarte kranen schoonmaken
Douchekop ontkalken
Voorkom kalkaanslag in de badkamer
Kalk in de wc pot verwijderen

reviews waterontharder

Meer informatie waterontharder voor uw regendouche

Wilt u meer weten over waterontharders? Neem contact met ons op via 085 060 4470 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heb je al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!