Waterontharder huurkoop

Home » Waterontharder leasen/ huurkoop

Een waterontharder is een wens van steeds meer mensen. Waar 5 jaar geleden slechts weinigen in het bezit waren van een ontharder groeit deze markt explosief. En dat is niet zomaar natuurlijk. De aanschaf van een waterontharder is een flinke investering daarom bieden wij de mogelijkheid om de waterontharder aan te schaffen via huurkoop.

Bij ons houdt huurkoop in dat het inclusief zout en onderhoud is. Daarnaast is na vijf jaar (of eerder) de waterontharder van u.

Voordelen zacht water

Zacht kalkvrij water is prettig voor je huid, je bespaart tijd doordat je geen kalkaanslag meer hoeft te verwijderen je bespaart geld doordat je apparatuur langer meegaat en je geen of minder schoonmaakmiddelen gaat gebruiken. Als je eenmaal een waterontharder hebt, wil je nooit meer zonder.

U kunt nu dus via Mooiwater ook genieten van het zachte water via een huurkoop. U betaalt via huurkoop in termijnen maar profiteert dus direct al van de waterontharder. Na vijf jaar is de waterontharder volledig van u. 

Meer informatie nodig?

Download gratis en vrijblijvend de brochure!

 

Download de brochure

Hoe werkt huurkoop van een waterontharder?

De investering van een waterontharder bij Mooiwater is minimaal €990,- en hoewel we daarmee prijstechnisch een zeer gunstig aanbod hebben, is dit voor sommige mensen toch een flinke drempel. Om deze drempel weg te nemen en een waterontharder bereikbaar te maken voor iedereen hebben wij als een van de weinige aanbieders een alternatief in de vorm van de huurkoop/lease van een waterontharder.

Verschillende types waterontharder huurkoop

Er zijn 5 formaten waterontharders voor huurkoop beschikbaar. Ontharden doen ze allemaal even goed. De verschillen zitten in het formaat van het harsvat en het formaat van het zoutreservoir (vaker of minder vaak zout bijvullen).

De volgende types zijn voor huurkoop beschikbaar:

Excellent MiniPlus
Excellent MiniMax
Excellent Compact
Excellent Medium
Excellent Grande

Vanaf € 34,50 per maand (incl. onderhoud en zout)

Deze huurkoop betreft een abonnementsstructuur waarbij je per maand een vast bedrag betaald voor het apparaat inclusief zout, garantie en onderhoud. Alles inclusief dus! Dit vaste maandbedrag is afhankelijk van het type waterontharder en het geschatte jaarverbruik aan zout. De prijzen afhankelijk van het type maar al vanaf € 34,50 per maand.

Omdat het een all-in abonnement is weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor verassingen te staan. Het is net als met zonnepanelen, de aanschafprijs is fors en daarom wachten veel mensen met deze investering terwijl iedereen eigenlijk wel zonnepanelen wil.

Na 5 jaar eigenaar

Daarom halen wij deze drempel weg door met een abonnementsstructuur te komen waarbij je na 5 jaar (of eerder als je wil) eigenaar bent van de ontharder. Daarnaast zijn de huurtermijnen inclusief onderhoud, garantie en zout!

Offerte huurkoop waterontharder

Vraag naar een vrijblijvende offerte aan en laat je uitgebreid informeren naar de gunstige mogelijkheden die Mooiwater biedt. Vermeldt in de opmerkingen dat het om een offerte huurkoop gaat.

Hoe werkt het precies?

Een waterontharder haalt deze kalk uit uw leidingwater en voorkomt daarmee kalkafzetting.