Waterontharder nieuwbouw – Wat zijn de tips?

Home » Waterontharder nieuwbouw

Met een nieuwbouwhuis moet u veel keuzes maken. Wat voor badkamer wilt u? Wilt u een kookeiland of niet? Wilt u de standaard deuren of deze zelf uitkiezen? Allemaal leuke maar soms ook lastige keuzes. Eén van de keuzes die u ook zou moeten maken is of u een waterontharder in uw nieuwe huis wilt of niet. En als u een waterontharder wilt, welke wilt u dan en heeft het voordelen om hier samen met uw nieuwe buren in het nieuwbouwproject op te trekken?

Waarom een waterontharder in uw nieuwbouwhuis?

Direct een waterontharder kopen in een nieuwbouwhuis heeft veel voordelen. U wilt namelijk dat al uw mooie nieuwe spullen en apparatuur ook mooi blijven en het zo lang mogelijk blijven doen.
Een waterontharder verwijdert kalk uit leidingwater en voorkomt kalkaanslag. Hierdoor gebruiken apparaten met verwarmingselementen minder energie. Daarnaast hoeft u apparaten die water gebruiken minder snel te vervangen, hoeft u minder zeep en schoonmaakmiddelen te gebruiken en is ontkalkt water goed voor uw huid en haar.

Maar bovenal uw nieuwe badkamer en keuken blijven vrij van kalkresten!

Meer informatie nodig?

Download gratis en vrijblijvend de brochure!

 

Download de brochure

Even wachten met een waterontharder in uw nieuwbouwhuis?

Hedendaagse installaties zoals warmtepompen, zonneboilers en ook regendouches hebben eigenlijk al vanaf dag één al last van kalk. Om deze apparatuur goed en mooi te houden is dus het advies om de aanschaf van een waterontharder niet te lang uit te stellen. Wat er niet op komt, hoeft u er ook niet af te halen.

Kan de waterontharder worden gefinancierd vanuit mijn bouwdepot?

Indien u een waterontharder wilt in uw nieuwbouwhuis is het raadzaam om hier in uw begroting rekening mee te houden. Zo kunt u de waterontharder ook financieren vanuit uw bouwdepot.

Verder zijn er verschillende hypotheekverstrekkers die de mogelijkheid bieden energiebesparende maatregelen mee te financieren in de hypotheek; huizenkopers die willen verduurzamen, kunnen tot 106% van de woningwaarde lenen. Voor investeringen in energiebesparing die nog moeten plaatsvinden, kun je maximaal € 9.000 extra lenen.

Huurkoop waterontharder

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de waterontharder aan te schaffen via een huurkoop/ lease constructie. Kijk hier voor de mogelijkheden

 

reviews waterontharder

Samen met de buren een waterontharder aanschaffen?

Als u met een nieuwbouwproject bezig bent, zult u zien dat u niet de enige bent die met een waterontharder bezig is. Het kan voordelen opleveren om hiermee samen met uw nieuwe buren op te trekken. Het is efficiënter om meerdere installaties tegelijk te doen waardoor wij u de waterontharder voordelig kunnen leveren. Des te meer buren er meedoen des te voordeliger het voor een ieder wordt.

Projectkorting waterontharder

Als u samen met uw straat of wijk een waterontkalker aanschaft dan kunt u in aanmerking komen voor een projectkorting. Geef bij uw aanvraag aan bij welk project u hoort en wij sturen u de projectkorting.

Waterontharder met uw VvE aanschaffen

Zit u in een VvE (Vereniging van Eigenaren) dan kunt u er ook voor kiezen om samen met de VvE een waterontharder aan te schaffen. Hier kunnen andere regels voor gelden. Zie hiervoor: Waterontharder kopen met de VvE (Vereniging van eigenaren). 

Meer informatie waterontharder nieuwbouw

Wilt u meer weten over waterontharders? Neem contact met ons op via 085 060 4470 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heb je al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!