Waterontharder voor uw wasmachine

Een waterontharder heeft vele voordelen voor uw wasmachine. Het harde water dat door uw wasmachine stroomt laat door de jaren heen veel kalk achter. Daardoor kost het opwarmen van het water meer energie en kunt u te maken krijgen met verstoppingen. Ook gaat uw wasgoed sneller kapot en zal na verloop van tijd niet meer zacht aanvoelen. Met een waterontharder verlengt u de levensduur van uw wasmachine én uw was.

Kalk tast ook andere huishoudelijke apparaten aan

In principe tast kalk ieder apparaat aan waar water doorheen stroomt of in zit. Denk hierbij aan waterkokers, koffiezetapparaten en vaatwassers. Ook uw douchecabine, bad en leidingen hebben last van kalk. Het calcium in hard water slaat neer in uw apparaten, wat leidt tot ophoping van dit gesteente. Door een waterontharder te plaatsen op de plek waar het water uw huis binnenkomt, haalt u het kalk uit het water. Het water dat u in uw huishouden gebruikt, is dan altijd kalkvrij.

mooiwater- waterontharder

Mooiwater waterontharder

Naast het verlengen van de levensduur van uw huishoudelijke apparaten levert de aanschaf van een waterontharder ook nog eens een flinke besparing op aan schoonmaakmiddelen en reparatiekosten voor uw apparatuur: tot wel € 500,- per jaar.

Voorkom kalkaanslag in uw huishoudelijke apparatuur en bestel een mooiwater waterontharder vanaf € 890,-. U geniet van de volgende voordelen:

  • Bespaar tot € 500,- per jaar
  • Voorkom kalkaanslag in uw apparatuur
  • Installatie al mogelijk binnen 2 weken
  • Er is een waterontharder voor ieder huishouden