Waterontharder voor uw vaatwasser

Met een waterontharder blijven uw vaatwasser en waterleidingen vrij van kalk. Uw afwasmachine gaat aanzienlijk langer mee; onthardingszout is overbodig en uw vaat glanst als nooit tevoren. Een waterontharder biedt vele voordelen voor een vaatwasser, maar ook voor andere huishoudelijke apparaten is een waterontharder een uitkomst.

Ook andere apparaten hebben last van kalk

Het is mogelijk om een losse waterontharder voor uw vaatwasser te kopen, maar het is vaak aanzienlijk voordeliger om een waterontharder voor uw gehele woning aan te schaffen als u last heeft van hard water. De waterontharder wordt direct achter de hoofdkraan aangesloten, zodat al het leidingwater kalkvrij wordt gemaakt. Ook andere huishoudelijke apparaten plukken hier de vruchten van. Kalk hoopt zich niet meer op in uw kraan of douchekop en uw koffiemachine hoeft u ook niet meer te ontkalken. Daarnaast kost het uw cv-ketel meer energie om de ruimte te verwarmen als er kalkaanslag op de warmte-elementen (zoals de warmtewisselaar) aanwezig is. Al deze voordelen zorgen ervoor dat u jaarlijks tot wel € 500,- bespaart op schoonmaakkosten, stookkosten en kosten voor het vervangen van huishoudelijke apparatuur.

Waterontharders | Mooiwater | Assortiment
  • Bespaar aanzienlijk op stookkosten, schoonmaakkosten en apparatuur
  • Voorkom kalkaanslag in uw vaatwasser met een waterontharder
  • Installatie mogelijk binnen 2 weken

Een waterontharder voor uw complete woning is leverbaar vanaf € 890,-.

Een waterontharder heeft u binnen twee jaar terugverdiend

Met een waterontharder voorkomt u kalkaanslag in uw vaatwasser. Ook bespaart u op stookkosten en gaat uw apparatuur veel langer mee. U bespaart tot wel € 500,- per jaar, waardoor u een waterontharder van € 890,- al binnen 2 jaar hebt terugverdiend. Daarna blijft u jaarlijks besparen: een waterontharder gaat minimaal 20 jaar mee. Daarnaast is het zeer comfortabel om zacht water in uw woning te hebben. Uw huid voelt heerlijk zacht aan na het douchen en uw was is zacht. Ook smaakt onthard water veel lekkerder.