Vaatwaspoeder voor kalkvrij water

Home » Vaatwaspoeder voor kalkvrij water

Een van de grote voordelen van een waterontharder is dat, behalve dat je vaatwasser vrij van kalk blijft, je bij het schoonmaken minder zeep hoeft te gebruiken en dus ook minder vaatwasmiddel. Echter vaatwastabletten kun je maar in één formaat krijgen. Deze tabletten doormidden knippen of breken is lastig en een geknoei. Vandaar dat Mooiwater nu met vaatwaspoeder komt wat makkelijk te doseren is en bovendien speciaal is samengesteld voor kalkvrij water (glansspoelmiddel en zeep in één poeder zonder zout).

Vaatwaspoeder waterontharder

Doordat je met dit vaatwaspoeder voor zacht water minder zeep gebruikt, bespaar je geld en spaar je het milieu. En omdat het in losse poeder vorm is, laat het, in tegenstelling tot de meeste vaatwastabletten, geen plasticresten achter in de afvoer. Het vaatwaspoeder is speciaal ontwikkelt voor mensen met een waterontharder.

Voordelen vaatwaspoeder voor zacht water

– Spaart het milieu
– 1 kg goed voor 200 vaatwasbeurten dus zeer zuinig in gebruik
– Slechts € 0,07 per vaatwasbeurt
– Speciaal ontwikkelt voor zacht water
– Met los poeder is het veel beter te doseren
– Uniek 2-in-1 zeeppoeder voor de vaatwasser maakt 3-in1 blokjes overbodig
– Glanspoelmiddel en zeep in één poeder zonder zout
– Voor optimaal resultaat tegen lage prijs per wasbeurt

 

zacht water maken

Vaatwastabletten waterontharder

Met een waterontharder heb je geen last meer van kalk in je vaatwasser. Dit betekent dus ook dat je vaatwastabletten zonder zout kunt gebruiken. Het vaatwaspoeder voor zacht water is speciaal samngesteld voor mensen met een waterontharder.

Kijk ook: Waterontharder vaatwasser

Bestellen?

Het vaatwaspoeder voor kalkvrij water is te koop voor € 14,50 (1 kilogram/ 200 wasbeurten). Met een prijs van € 14,50 voor minimaal 200 vaatwasbeurten betekent dit slechts 7 cent per wasbeurt. Indien u één of meerdere flessen vaatwaspoeder bestelt in combinatie met 8 emmers zout, zijn er geen verzendkosten.

Bestellen gaat eenvoudig via de webshop.

Wilt u een waterontharder kopen? Ga dan ook naar onze webshop of vraag een offerte aan.