Waterverzachter

Home » Waterverzachter

Een waterverzachter zorgt er voor dat uw leidingwater volledig kalkvrij (zacht) wordt. Een waterverzachter wordt daarom ook wel een waterontharder genoemd. Zacht water heeft namelijk vele voordelen. Zo blijven onder meer uw spullen en apparatuur langer mooi en krijgen ze een langere levensduur.

Een waterverzachter verwijdert kalk uit leidingwater en voorkomt kalkaanslag. Hierdoor gebruiken apparaten met verwarmingselementen minder energie. Daarnaast hoeft u apparaten die water gebruiken minder snel te vervangen en hoeft u minder zeep en schoonmaakmiddelen te gebruiken. Ook is ontkalkt water goed voor uw huid en haar.

Een waterverzachter van Mooiwater

Met een waterverzachter van mooiwater heeft u geen last meer van kalkaanslag en geniet u van de voordelen van zacht water. Bovendien bespaart u jaarlijks € 100 tot € 500,- op energie en schoonmaakmiddelen. Al onze waterontkalkers zijn 100% efficiënt in water-, stroom- en zoutverbruik. U heeft al een mooiwater waterverzachter/ waterontharder vanaf € 990,- Dit is inclusief 5 jaar fabrieksgarantie welke te verlengen is tot 20 jaar all-in garantie.

Wat is zacht water?

Zacht water is water waar het kalk is uitgehaald. In Nederland. Des te minder kalk er in het water zit, hoe zachter het is. 

De waterhardheid in Nederland wordt uitgedrukt in Duitse graden (°dH). Het geeft de hoeveelheid kalk in ons water weer. De ontkalkers van Mooiwater halen al het kalk uit het water waardoor u volledig zacht water heeft. Natuurlijk unt u ook kiezen om iets kalk in het water te laten zitten maar die keus is aan u. 

Meer weten over waterhardheid? Kijk op ‘Wat is waterhardheid?‘ 

 

Meer informatie nodig?

Download gratis en vrijblijvend de brochure!

 

Download de brochure

Voordelen waterverzachter

 1. Zacht
  Een waterontharder/ verzachter haalt het kalk uit het water, waardoor uw kleding, huid en haar zijdezacht aanvoelen.
 2. Schoon
  Zacht water voorkomt kalkaanslag, waardoor uw apparaten minder snel aan vervanging toe zijn.
 3. Duurzaam
  Door water te ontharden bespaart u zeep, wasmiddel, schoonmaakmiddelen en energie.
 4. Efficiënt
  Een waterontharder/ verzachter van mooiwater gaat 100% efficiënt om met water en zout en is energiezuinig.

 

Installatie waterverzachter

Een heel belangrijk onderdeel van het kopen van een waterontharder is natuurlijk de instalatie. Onze waterontharders kunt u zelf installeren maar u kunt er ook voor kiezen om de ontkalker te laten installeren door één van onze monteurs. Wij hebben monteurs door heel Nederland die de waterverzachter bij u professioneel, veilig en snel installeren.

Waar plaats je een  waterontkalker?

U kunt de waterverzachter op meerdere plaatsen in uw woning laten plaatsen. De meest gekozen plaats van de ontkalker is de meterkast maar ook een trapkast, kelder of schuur behoort onder meer tot de mogelijkheden. Wij hebben compacte modellen waterverzachters zodat plaatsing vrijwel nooit een probleem is.

Meer weten over de plaatsing of aanschaf van een waterverzachter? Kijk op onze installatie pagina. 

Wat kost een waterverzachter?

De prijs van een waterzachter is afhankelijk van een aantal factoren. Deze hebben met name te maken met uw waterverbruik en uw wensen om ontzorgt te worden. Wij hebben verschillende types waterontharders. Kijk voor de prijzen op van waterverzachters op ‘Waterverzachter kopen

zacht water maken

Meer informatie

Wilt u meer weten over waterontharders/ verzachters of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 085 060 4470  of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst!

Heb je al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!