Welke waterontharder?

Home » Welke waterontharder

Ook onze kleinste ontharders hebben een grote capaciteit

Vaak krijgen we vragen over de capaciteit van onze waterontharders, we hebben immers meerdere types en groottes dus hoe zit dat eigenlijk? Waar het om gaat is dat het maximale volume water dat per minuut door de ontharder heen kan stromen onthard wordt. Als u tegelijkertijd alle kranen in uw huis zou openzetten, het toilet zou doorspoelen, de vaatwasser zou aanzetten en noem maar op dan stroomt er bij elkaar opgeteld maximaal zo’n 40 liter water per minuut door de leidingen.

Elke ontharder die wij leveren heeft voldoende capaciteit om deze waterhoeveelheid per minuut te verwerken, zelfs de Mini. Dus over dit onderdeel hoeft u zich nooit zorgen te maken.

Verschillende formaten

Waarom we dan toch verschillende formaten ontharders hebben heeft een heel andere reden. Het is net als met een koelkast, een kleine koelkast koelt natuurlijk prima maar is gewoon niet zo handig bij een groot gezin. Zo is het vanuit het oogpunt van gebruiksgemak verstandig om een formaat ontharder te kiezen die past bij uw verbruik.

Het enige dat u als gebruiker hoeft te doen is zout bijvullen, verder heeft u er geen omkijken naar maar dat wilt u ongetwijfeld niet te vaak doen. Kies daarom vooral een ontharder die bij uw verbruik past. Maar stel nou dat deze ontharder boven uw budget ligt of gewoon niet past op de plek waar u hem graag zou willen hebben, dan zijn er 2 opties. U ziet af van de ontharder of u neemt gewoon een kleinere. Aan u de keus.

 

Meer informatie nodig?

Download gratis en vrijblijvend de brochure!

 

Download de brochure

Voordelen waterontharder

 1. Zacht
  Een waterontharder/ verzachter haalt het kalk uit het water, waardoor uw kleding, huid en haar zijdezacht aanvoelen.
 2. Schoon
  Zacht water voorkomt kalkaanslag, waardoor uw apparaten minder snel aan vervanging toe zijn.
 3. Duurzaam
  Door water te ontharden bespaart u zeep, wasmiddel, schoonmaakmiddelen en energie.
 4. Efficiënt
  Een waterontharder/ verzachter van mooiwater gaat 100% efficiënt om met water en zout en is energiezuinig.

 

zacht water maken

Meer informatie

Wilt u meer weten over waterontharders/ verzachters of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 085 060 4470  of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst!

Heeft u al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!