De hangende waterontharder in de meterkast

Home » Waterontharder kopen? » Hangende waterontharder in de meterkast

NIEUW! De hangende waterontharder!

Het nieuwste model waterontharder van Mooiwater kan hangen in de meterkast (of waar u hem maar wilt hebben). De Excellent MiniMax, de hangende waterontharder, bestaat uit twee elementen en doordat het hangt, past het vrijwel altijd in de meterkast.

Waterontharder in meterkast

Voordelen hangende waterontharder

De Excellent MiniMax heeft een aantal voordelen:

– Hangt netjes en staat niet in de weg
Eenvoudig zout bijvullen
– Even de waterontharder controleren gaat snel
– Makkelijk te bedienen geïntegreerde bypass
– Externe uitbreidbare zoutbak (bijvoorbeeld bij uitbreiding van het gezin).

 

Nieuwste snufjes waterontharder

Daarnaast is deze nieuwe generatie waterontharder voorzien van de laatste technologische snufjes zoals:

– een hygiëne- / vakantiemodus
– sensor voor automatische zoutmelding
Geïntegreerde teugstroombeveiliging (op de water inlaat en op de afvoeraansluiting)
Uitneembaar display
– Uitgerust met moderne software en hierdoor zuinig met zout

Oftewel: de meest praktische waterontharder met de nieuwste technologie.

Wat kost de hangende waterontharder?

Bij Mooiwater zijn we er trots op dat we de waterontharders met de beste prijs/ kwaliteit verhouding hebben. Kijk voor onze prijzen op ‘waterontharder kopen‘. Hier staan de prijzen van al onze waterontharders voor u op een rijtje.

Afmetingen waterontharder

De afmetingen van de Excellent zijn voor zowel de harsvat als de zoutbak (LxBxH) 20x20x50 cm. Het harsvat heeft een een inhoud van 6 liter en de zoubak heeft een capaciteit van 20kg. De waterontharder is hierdoor geschikt voor gezinnen tussen de 2 en 6 personen. Kijk hier voor de afmetingen van al onze waterontharders. 

Uitbreidbare zoutbak

De zoutbak kan worden gevuld met 20 kg zout. Deze zoutbak is uit te breiden met een extra element waardoor de capaciteit van de zoutbak wordt verdubbeld naar 40kg. Dit kan natuurlijk een voordeel zijn als uw gezin van samenstelling verandert en meer water gaat gebruiken. 

Makkelijk te bedienen bypass

Als u even geen zacht wilt, bijvoorbeeld om de tuin te sproeien of het zwembad te vullen, dan kunt u de waterontharder heel eenvoudig op de bypass zetten. Bij de Excellent MiniMax is dit extra makkelijk doordat de waterontharder hangt en de bypass eenvoudig is te bedienen.

Altijd meerdere types

Als extra service nemen wij altijd bij installatie meerdere types waterontharders mee. Hierdoor kunt u zelfs tijdens de installatie nog het type kunt wijzigen mocht de waterontharder onverhoopt niet passen of u juist toch een grotere waterontharder wilt.

waterontkalker meterkast

Wat als de waterontharder niet past in de meterkast?

Mocht de waterontharder toch niet passen in de meterkast dan zijn er nog tal van andere plaatsen waar u de waterontkalker neer kunt zetten. Samen met u bepalen we wat de beste locatie is voor de ontkalker. Door onze jarenlange ervaring vinden wij altijd een passende oplossing. Er is altijd wel een plekje om een waterontkalker te plaatsen. Doordat de mooiwater ontharder zo zuinig is, hoeft u hem niet vaak bij te vullen, maar u moet er natuurlijk nog wel gemakkelijk bij kunnen.

Op zolder bij de ketel.

In de meterkast.

In de keukenkast eventueel naast de boiler.

In de bijkeuken of in de garage.

In de kruipruimte.

Of in de kelder.