Regeneratiezout

Home » Regeneratiezout

Regeneratiezout bestellen

Een echte waterontharder gebruikt regeneratiezout om de hars van de ontharder schoon te spoelen. In de volksmond wordt regeneratiezout wordt ook wel onthardingszout genoemd.

In onze webshop kunt u regeneratiezout bestellen in handige emmers van 12,5 kilogram. Deze emmers schenkt u heel eenvoudig leeg in uw waterontharder. Hierdoor hoeft u dus niet te sjouwen met zware en onhandige zakken zout. Daarnaast zijn de emmers  makkelijk te stappelen en nemen ze dus weinig ruimte in beslag. Als ze leeg zijn zet u ze eenvoudig in elkaar.

regeneratiezout

Gratis levering regeneratiezout

Vanaf 8 emmers onthardingszout betaalt u geen verzendkosten en leveren wij de emmers bij u thuis af. Als wij de emmers bij u leveren, nemen wij de lege emmers mee terug. Wij werken met herbruikbare emmers met een statiegeld. Naast dat dit voordelig is, is het natuurlijk ook duurzaam. 

We leveren op route en doen dit binnen 4 weken. Oftewel u heeft binnen 4 weken een nieuwe voorraad zout. Het handigst is, dat als u bij de laatste emmer zout bent, u dan nieuwe bestelt zodat u op tijd uw nieuwe voorraad zout. Daarnaast is het mogelijk om de emmers zout zelf op te halen op onze vestiging in Dronten.

Regeneratiezout per post

Wilt u een kleine hoeveelheid regeneratiezout bestellen, dan kunnen wij vanaf twee emmers het ook naar u opsturen via de post. Dit is wel relatief duurder maar zo hoeft u niet te sjouwen.

Zuiver zout

Let op! U kunt niet alle soorten zout in uw ontharder stoppen. Gebruik bijvoorbeeld nooit keukenzout voor uw waterontharder. Dit zout is niet zuiver genoeg. Daarentegen voldoet het regeneratiezout (NaCl) van Mooiwater aan alle kwaliteitseisen. Ons zout heeft een zuiverheid van minstens 99,9% en het is geschikt voor alle soorten waterontharders. Ook voldoen we hiermee aan de Europese normen voor wateronthardingszout in huishoudens.

Regeneratiezout webshop

Regeneratiezout bestellen kunt u heel eenvoudig via onze webshop.

Klik hier om naar de webshop te gaan om regeneratiezout te bestellen

Meer informatie nodig?

Download gratis en vrijblijvend de brochure!

 

Download de brochure

Is regeneratiezout slecht voor het milieu?

Deze vraag wordt ons natuurlijk wel vaker gesteld. Maar zout op zich is natuurlijk niet schadelijk voor het milieu. Zo wordt er in een gemiddelde winter zo’n 100 miljoen kilo strooizout op straat gegooit. Ook dit leidt niet tot milieuproblemen.

Toch doen we bij Mooiwater ons uiterste best om het zoutverbruik te minimaliseren met onze waterontharders. Daarom zijn onze Mooiwater ontharders de zuinigste die er bestaan. 

zacht water maken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën zijn onze waterontharders zeer efficiënt met het laagste water en zoutverbruik. In 2020 hebben we het keurmerk MVO conform ISO 26000 voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gekregen.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over waterontharders/ verzachters of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 085 060 4470  of vraag vrijblijvend een offerte aan. We zijn u graag van dienst!

Heb je al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!