Waterontharder voor uw koffiemachine

Home » Waterontharder koffiemachine

Met een waterontharder haalt u calcium uit uw leidingwater en voorkomt u kalkaanslag in uw koffiezetapparaat, zodat deze nog jaren meegaat. In Nederland zit kalk in het leidingwater. Deze kalk is met name verveled als het op het verwarmingselement van u koffiemachine gaat zitten.

Uw koffiemachine doet jarenlang netjes zijn werk, maar die vervelende kalk is een spelbreker: doordat de machines het water flink moeten opwarmen slaat kalk uit het leidingwater neer in alle hoeken en gaten van uw mooie koffiezetapparaat.

Hoe voorkom je kalk in je koffiemachine?

Er zijn eigenlijk er twee manieren om kalk uit je koffiemachine te halen. De eerste manier is schoonmaken achteraf. Dit kan met azijn of speciaal schoonmaakmiddel. Dit moet u eens in de zo veel weken doen. Een vervelend klusje.

Of, en dat is natuurlijk een veel betere manier, u voorkomt dat er kalk in uw koffiemachine komt. Dit gebeurt met een waterontharder. Een waterontharder haalt 100% kalk uit uw leidingwater.  U heeft dus geen last meer van kalk in uw koffiemachine.

Lees ook:

Senseo apparaat ontkalken

Waterkoker ontkalken

Ook andere apparaten worden door kalk aangetast

Het is mogelijk om een losse waterontharder te kopen die alleen kalkaanslag in uw koffiemachine voorkomt, maar er zijn veel meer apparaten in huis die last hebben van kalk. Ook uw wasmachine, douche en vaatwasser gaan veel langer mee als u een waterontharder aanschaft. Daarom bieden we diverse formaten waterontharders aan, die al het water in huis ontharden. Met een waterontharder voor de gehele woning blijven uw apparaten en leidingen kalkvrij, waardoor u tot wel € 500,- per jaar bespaart op schoonmaakmiddelen en apparatuur. Ook blijft uw was heerlijk zacht.

Voorkom kalkaanslag en bestel een zuinige waterontharder voor de gehele woning vanaf € 890,-:

  • Uw investering is binnen 2 jaar terugverdiend
  • Bespaar tot € 500,- per jaar
  • Voorkom kalkaanslag met een waterontharder
  • Installatie mogelijk binnen 2 weken

Bestel een waterontharder voor uw huis en bespaar jaarlijks tot € 500,-

Als u voor altijd van kalk af wilt zijn, is de aanschaf van een waterontharder de ultieme oplossing! Zoals u ziet scheelt het u flink in de portemonnee. Ook is het heel comfortabel om een waterontharder in huis te hebben. Uw was is zachter, u hoeft uw glazen douchedeur niet meer na te zemen en uw huid voelt zachter aan. Meer voordelen leest u hier.

Sommige aanbieders beweren dat het water niet helemaal kalkvrij gemaakt moet worden, omdat het schadelijke gevolgen zou hebben voor leidingen en apparatuur. Wij kunnen u geruststellen: dit is klinkklare onzin. Mocht u desondanks toch behoefte hebben aan een klein beetje kalk in uw water, dan is dat met alle apparaten die mooiwater aanbiedt geen punt. Op alle modellen zit een mengventiel dat wij kunnen instellen op de door u gewenste hardheid.

Meer informatie nodig?

Download gratis en vrijblijvend de brochure!

 

Download de brochure