Hogere waterdruk met de Mooiwater Mini Booster

Home » Mooiwater drukverhoger » Mini Booster – waterdrukverhoger

Graag wat extra waterdruk gehad? Dat kan, heel eenvoudig!

De nieuwste waterdrukverhoger van Mooiwater heet de Mini Booster. Het is een compacte waterdrukverhoger die eenvoudig is te installeren en hij zorgt voor een verhoging van de inkomende waterdruk van 1,2 bar. Het geeft net dat extra beetje druk waardoor het water weer harder stroomt. Nooit meer een zachte straal.

waterdrukverhoger

Wat doet de Mini Booster?

De Mooiwater Mini Booster is een super stille waterdrukverhoger. Eigenlijk heel plat gezegd zorgt het voor een harder waterstraal in huis. Dit kan nodig zijn omdat je jouw inkomende waterdruk te laag vindt of je hebt een nieuwe regendouche die wel wat extra druk kan gebruiken.

Voordelen waterdrukverhoger

De Mini Booster heeft de volgende voordelen:

– De inkomende Waterdruk wordt verhoogd met 1,2 Bar
– Meer comfort van je bestaande (regen-) douche
– Door het compacte formaat makkelijk te plaatsen. Afmetingen 27x15x16 cm
– Handige ophangbeugel
– De aansluiting van een drukverhoger is ideaal te combineren met een waterontharder
– Ook geschikt voor drinkwater

Waarom de Mini Booster?

Er zijn verschillende soorten waterdrukverhogers op de markt beschikbaar maar de Mini Booster is de meest compacte en voordelige waterdrukverhoger die er is. De waterdrukverhoger leveren wij vanaf €299,-. Dit is inclusief handige ophangbeugel. De waterdruk verhoger kun je zelf installeren maar je kunt er ook voor kiezen dat één van onze monteurs dat doet. Indien je al een waterontharder hebt dan is de installatie extra voordelig.

Handige ophangbeugel

Omdat een waterdrukverhoger altijd recht moet hangen levert Mooiwater bij al haar drukverhogers tevens een handige ophangbeugel. De ophangbeugel is eenvoudig te installeren en bij de prijs inbegrepen. Kijk hieronder voor de prijs van de waterdruk verhoger.

waterdrukverhoger voordelig

Heb je al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!

Wat is een lage waterdruk?

Volgens de wet moet de waterdruk in je huis ten minste 1,5 bar zijn. Hoewel waterbedrijven wettelijk verplicht zijn om deze minimale druk te garanderen, streven de meeste bedrijven ernaar om de waterdruk bij je huis binnen te laten komen met een minimum van 2 bar.

Een druk tussen 1,5 en 2 bar is over het algemeen voldoende om water door het hele huis te laten stromen. Het is echter geen erg hoge druk, vooral niet als je bijvoorbeeld een regendouche hebt.

Kijk ook: Hoe hoog hoort de waterdruk te zijn?

Hoe verhoog ik de waterdruk in mijn huis?

Om de waterdruk in uw huis te verhogen kun je een waterdrukverhoger aanschaffen. Een waterdrukverhoger zorgt er voor dat je overal in je huis weer een goede druk hebt. Mooiwater biedt twee verschillende drukverhogers. Als eerste de Mooiwater Mini Booster, een compacte en relatief goedkope waterdrukverhoger die de waterdruk in uw huis verhoogd met 1,2 bar. De tweede is de Esybox Mini. Deze drukverhoger zorgt voor een constante waterdruk in je huis tot een maximum van 5,5 bar.

Meer weten?

Heb je last van weinig waterdruk? Dan is een waterdrukverhoger dé oplossing. Vragen? Neem dan contact met ons op.