Waterontharder voor uw Quooker

Kalk verwijderen uit uw Quooker is een lastige klus. Vaak moet er een vakman aan te pas komen om de Quooker te reinigen. Een waterontharder voor uw Quooker is dé oplossing voor kalkaanslag in uw woning. Een waterontharder haalt kalk uit het leidingwater en zorgt ervoor dat uw leidingen en Quooker kalkvrij blijven. Daarnaast smaakt onthard water veel beter. Een waterontharder biedt ook vele voordelen voor andere apparaten in uw woning, waardoor u jaarlijks tot wel € 500,- bespaart. De investering heeft u al binnen 2 jaar terugverdiend.

Kalk tast ook andere apparaten aan

Niet alleen uw Quooker, maar ook veel andere apparaten hebben last van kalk. Door kalkaanslag moet u vaker de koffiemachine schoonmaken en bij het wassen is het nodig om wasverzachter te gebruiken. Daarnaast tast kalk de leidingen aan. Vooral radiatoren hebben hier last van: er is aanzienlijk meer energie nodig om de ruimte te verwarmen door kalk in uw radiatoren. Door een waterontharder te plaatsen, bespaart u aanzienlijk op stookkosten. U bespaart door water te ontharden tot wel € 500,- per jaar.

Waterontharders | Mooiwater | Assortiment
  • Bespaar tot € 500,- per jaar
  • Voorkom kalkaanslag met een waterontharder
  • Installatie mogelijk binnen 2 weken

U heeft al een waterontharder voor uw gehele woning vanaf € 890,-.

Aanschafkosten van waterontharder al na twee jaar terugverdiend

Door een waterontharder te plaatsen, is uw Quooker vrij van kalk. Uw kokendwaterkraan en aanrecht zullen glanzen als nieuw en u hoeft aanzienlijk minder vaak schoon te maken. U bespaart op schoonmaakkosten, maar ook op stookkosten. Doordat er minder kalk aanwezig is in uw radiatoren, kost het uw cv-ketel minder moeite om uw huis te verwarmen. Ook waterleidingen, de wasmachine en de vaatwasser zullen het minder snel begeven. Er doen verhalen de ronde over dat het schadelijk zou zijn om water helemaal kalkvrij te maken, maar dat is volstrekte onzin. Mocht u desondanks toch een beetje kalk in uw water wensen, dan is het altijd mogelijk om zelf de waterhardheid te reguleren met het mengventiel op de waterontharder.