Waterontharder Zwolle

Home » Waterontharder kopen? » Waterontharder Zwolle

Steeds meer huizen in Zwolle hebben een waterontharder. De groep mensen die de voordelen van kalkvrij water, ook wel zacht water genoemd, ervaren, wordt alsmaar groter.

Waterontharder kopen in Zwolle

We leveren al jaren kwalitatief hoogwaardige ontkalkers tegen een scherpe prijs, daardoor is Mooiwater inmiddels een van de grotere spelers op de landelijke markt. We zijn centraal gevestigd en hebben onze eigen monteurs in Zwolle. Dat is fijn en vertrouwd voor u en ook voor onszelf. Want of er nou een ontharder geïnstalleerd wordt of dat het tijd is voor een onderhoudsbeurt, er is altijd een monteur bij u in de buurt.

Dus wat er ook aan de hand is, we kunnen altijd snel een afspraak inplannen. We krijgen niet voor niks zulke hoge waarderingen, dat heeft echt niet alleen met de kwaliteit van onze ontharders te maken!

Waterhardheid in Zwolle

In de stad Zwolle heeft het drinkwater een waterhardheid van 7,6dH. Volgens de tabel die drinkwaterbedrijven hanteren valt deze hardheid in de categorie redelijk zacht. Wellicht denkt u dat daarmee de aanschaf van een waterontharder dus geen zin heeft, het water is immers zacht. Deze classificatie is echter het gevolg van het feit dat in sommige landen hardheden tot wel 40dH aangeboden worden. Daarmee vergeleken is 7,6dH op zich niet erg hard. Maar de enige relevante vraag is natuurlijk of u kalkoverlast ervaart. En de kans daarop is ook bij een hardheid van 7,6dH aanzienlijk. Dit is ook logisch want bij een gemiddeld verbruik van 150m3 water per jaar en een hardheid van 7,6dH stroomt er bij u elk jaar 20,3 kg kalk door de leidingen!

Vrijblijvende afspraak bij u thuis?

Wij hebben eigen monteurs in Zwolle en komen geheel vrijblijvend bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Wij kunnen u adviseren over de plaats van de waterontharder, welke type het meest geschikt is voor uw situatie en wat hier de kosten van zijn. U kunt een afspraak maken door een mail te sturen aan onze contactpersoon in Zwolle: Marco van Eijk. U kunt hem bereiken via marco@mooiwater.nl of hem rechtstreeks bellen via 06-41741207.

Uiteraard kunt u ook eerst een vrijblijvende offerte aanvragen

waterontharder kopen zwolle

Waarom een waterontharder kopen

Met zo’n enorme hoeveelheid kalk is het ervaren van kalkoverlast begrijpelijk. Dus als u helemaal klaar bent met de gevolgen van kalk, dan is een waterontharder een hele slimme en logische keus. Duizenden huishoudens in Zwolle zijn u inmiddels voorgegaan en dat is niet voor niks. Wij denken dat een waterontharder uiteindelijk net zo gewoon wordt als een vaatwasser. Je kan prima zonder maar het is wel heel erg fijn om er een te hebben.

Bekijk de algemene pagina waterontharder kopen voor meer informatie.

Voordelen van zacht water

Gemak dient de mens en zacht water bespaart niet alleen tijd van poetsen en ontkalken maar verlengt ook de levensduur van uw apparatuur aanzienlijk. Dus uw prachtige badkamer blijft als nieuw. Als u daarnaast ook nog eens kijkt naar het hogere rendement van uw CV-installatie/warmwatervoorziening, dan wordt de aanschaf van een waterontharder van Mooiwater wel heel erg aantrekkelijk. Klanten die eenmaal een waterontharder hebben, willen nooit meer zonder.

Klantervaringen Mooiwater waterontharders Zwolle

.

Prettige en deskundige medewerkers. Prima compact systeem met als uitkomst: kalkvrij en zacht water

Waterkoker weer als nieuw binnen 2 weken, zonder schoonmaken -Vaat uit de vaatwasser blinkt meer -Water uit de kraan proeft nu als Spa blauw!

Toch maar besloten om een waterontharder te kopen, totaal geen spijt van! Prima service, uitstekend product.

Anja Kerstens, Zwolle

Herman Goedhart, Zwolle

Mevr. T. Laarhoven, Zwolle

Mooiwater scoort een 9,3 op klantervaringen.nl. Bekijk de 500+ recensies zelf!

Meer informatie nodig?

Download gratis en vrijblijvend de brochure!

 

Download de brochure

Installeren waterontharder Zwolle: werkzaamheden en kosten

Wanneer u een mooiwater waterontharder koopt, installeren wij deze graag voor u. Wij hebben monteurs in Zwolle die alles netjes voor u installeren en zorgen voor een werkende waterontharder. We hanteren in 90% van de gevallen een basistarief voor de installatie. Dit wordt vooral bepaald door de hoeveelheid werkzaamheden die nodig zijn om de ontharder in uw woning te installeren.

De werkzaamheden bestaan uit het daadwerkelijke aansluiten en het instellen van de waterontkalker. We bepalen eerst de exacte hardheid van het water in uw woning en stellen de ontharder daar vervolgens op in. Zo bent u altijd verzekerd van de correctie instellingen en een juiste installatie. U krijgt bovendien garantie op de werkzaamheden en de gebruikte materialen. Wilt u de ontharder zelf installeren? Dit is uiteraard ook mogelijk. Informeert u naar de mogelijkheden of bestel hem in onze webshop.

Toepassingen waterontharder (Quooker, wasmachine, douche, badkamer)

Hoe hoger de temperatuur van het water hoe meer last van kalkaanslag. Dit ziet u dus overal in het huis optreden waar sprake is van warm water. En dat zijn heel wat plekken. Wat dacht u van uw waterkoker, koffiezetapparaat, douche en badkamer, CV-ketel, Quooker, wasmachine, vaatwasser en ga zo maar door. Op al deze plekken bent u volledig verlost van die ellendige kalk na de aanschaf van een waterontharder. Al onze ontharders halen de kalk er voor 100% uit, gegarandeerd!

Waar plaats je een waterontharder?

Bekijk hier hoe de waterontharder kan worden geïnstalleerd.

Waterontharder Kopen van Mooiwater
Koop een Mooiwater waterontharder
waterontharders kopen van Mooiwater