Waterontharder kopen in Nijmegen

Woont u in Nijmegen en bent u helemaal klaar met de gevolgen van kalk? Dan is een waterontharder een hele logische keus. Vele mensen in Nijmegen zijn u inmiddels voorgegaan met de aanschaf van een waterontkalker. Wij hebben in Nijmegen eigen monteurs die de installatie, service en nazorg van de waterontharder van tot tot teen verzorgen. 

Per jaar komt er ruim 20 kalk in uw leidingwater

In de stad Nijmegen ligt de waterhardheid rond de 7,5 dH. Dit betekent als u een gemiddeld waterverbruik heeft van 150 m3 per jaar, haalt uw waterontharder op jaarbasis 150 m3 x 133,5 gram = 20,02 kilogram kalk uit uw water! Zo voorkomt u dus die vervelende kalkaanslag die uw douche ontsiert, uw koffiezetapparaat en (regen) douchekop verstopt en het rendement van uw warmwaterleidingen verlaagt.

waterontharder nijmegen

Een waterontkalker kopen in Nijmegen

Als u voor uw huis in Nijmegen een waterontkalker koopt, geniet u van vele voordelen. Voor veel mensen zijn de jaarlijkse kostenbesparingen in combinatie met de zachtheid van het water doorslaggevend om over te gaan op de aanschaf van een waterontkalker van mooiwater. Naast het feit dat u minder zeep en schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken, voorkomt u ook kalkaanslag op diverse apparaten. Het onttrekken van kalk aan het water zorgt ervoor dat uw apparaten langer meegaan. Bovendien is uw was zachter, droogt water op zonder strepen achter te laten en kan het huidproblemen verminderen.

Voordelen waterontharder in Nijmegen

– Bespaar tot € 500,- per jaar (zeep, waspoeder, energie en ontkalkingsmiddelen )
– Geen kalkaanslag meer op servies en apparaten
– Uw apparaten zoals, wasmachine, vaatwasser, koffiezetter en Quooker gaan langer mee
– U verbruikt minder zeep, wasmiddel en schoonmaakmiddelen
– Ramen en uw auto drogen streeploos op
– Huidirritaties en huidproblemen kunnen verminderen
– Uw was is na het wassen zachter

Lees meer over de voordelen van waterontkalkers.

Lage maandelijkse verbruikskosten

Wij durven u te garanderen dat onze waterontharders door de lage investering en de hoogste efficiency de beste prijst/kwaliteitsverhouding bieden in Nederland. Bij een gemiddelde waterhardheid en een gemiddeld verbruik kunt u de volgende maandelijkse verbruikskosten verwachten:

Mooiwater is volledig transparant en laat u dan ook direct zien wat de prijzen zijn van onze waterontkalker. Onze waterontharders gaan 100% efficiënt om met zout en zijn uiterst scherp geprijsd. Bekijk hieronder de verschillende waterontharders en de bijbehorende prijzen. De prijzen zijn exclusief installatie, maar inclusief een volle zoutbak.

Vergelijken

Wij hebben voor verschillende types waterontharders voor verschillende groottes van huishuodens en waterverbruik. Klik hier om de waterontharders te vergelijken. 

Heeft u vragen?

We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

Wij zijn momenteel gesloten
Maar u kunt altijd een mail sturen!

Heeft u al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!