Wij doen altijd ons uiterste best om ons werk zo goed mogelijk te doen en fouten te voorkomen. Helaas kan er ondanks onze goede wil en inzet iets fout gaan.

Ondanks dat het weinig voorkomt vinden we het daarom belangrijk om u te informeren hoe te handelen in mogelijke situaties. Mocht u ons hiervoor willen bereiken treft u hieronder de relevante informatie aan.

Storingen tijdens kantoortijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren geopend en beantwoorden dan graag uw vragen.
U kunt ook altijd eerst even de instructie video’s bekijken op: www.mooiwater.nl/video. Hieronder treft u ook de meest recente handleidingen aan.
We zijn bereikbaar op 085-0604470 of via WhatsApp via hetzelfde nummer. Wellicht kunt u een foto of video appen ter ondersteuning van uw vraag.

Storingen buiten kantoortijden

Buiten kantooruren zijn we niet telefonisch bereikbaar. U kunt u wel altijd de instructie video’s bekijken op: www.mooiwater.nl/video.. Ook treft u hieronder de meest recente handleidingen aan.

U kunt mailen naar info@mooiwater.nl of appen naar nummer 085-0604470. We zullen de volgende werkdag contact opnemen en de situatie bespreken en indien nodig een afspraak maken om het op te lossen.
Wellicht kunt u een foto of video meesturen ter ondersteuning van uw vraag.

Callamiteit of lekkage buiten kantoortijden

Wat te doen indien er een calamiteit is als er bijvoorbeeld een lekkage plaatsvindt en wij niet telefonisch bereikbaar zijn?

Altijd eerst de hoofdkraan dicht!

Als er een lekkage op een willekeurig punt in uw huis is, direct de hoofdkraan dicht doen en een lokale loodgieter of installatiebedrijf bellen. Deze bevindt zich meestal voor en/of na de watermeter. Dit heeft geen gevolgen voor de waterontharder.

Interne lekkage

Als er een interne lekkage binnen in de waterontharder is en/of deze overloopt kunt u het beste eerst de hoofdkraan dichtdoen en vervolgens de bypass van de waterontharder dichtdoen volgens instructie op onze onderstaande video. U kunt hierna proberen de hoofdkraan weer open te zetten zodat u weer water heeft. U heeft dan geen zacht water meer maar wel gewoon water. Stuur vervolgens een mailtje naar info@mooiwater.nl met een korte beschrijving. We zullen de volgende werkdag contact opnemen en een afspraak maken om het euvel zo snel mogelijk op te lossen.

Lekkage bij aansluitingen

Als er een eventueel lekkage is bij de aansluitingen van de waterontharder kunt u het beste de hoofkraan dicht doen en een lokale loodgieter of installatiebedrijf bellen om de lekkage zo snel mogelijk te kunnen verhelpen. Dit is altijd een snellere methode om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer over stromend water beschikt. Stuur vervolgens een mailtje naar info@mooiwater.nl met een korte beschrijving. We zullen de volgende werkdag contact opnemen en de situatie bespreken en indien nodig een afspraak maken om de situatie definitief te herstellen.

Hoe zet ik de waterontharder in de by-pass?

Handleidingen

 

 

Vragen?