Home » Feiten en fabels » Ontharder eenvoudig verhuizen

Een Mooiwater ontharder kan eenvoudig verhuisd worden

Omdat onze klanten zonder uitzondering zeer tevreden zijn met onze waterontharders en nooit meer zonder willen, komt bij een verhuizing vaak de vraag naar voren of de ontharder meeverhuisd kan worden.

Nou verkopen we graag een waterontharder en een verhuizing is, als je nog geen waterontharder hebt, een heel goede reden om een ontharder aan te schaffen. De mooie nieuwe badkamer wil je toch graag mooi houden? Maar als je al een waterontharder van ons hebt, is het heel eenvoudig om de ontharder mee te verhuizen.

Neem tijdig contact met ons op, dan kunnen wij de verhuizing van je systeem inplannen.

Verhuisemmer voor de nieuwe bewoners

Daarnaast willen wij de nieuwe bewoners verwelkomen met een mooiwater verhuisemmer. Met deze verhuisemmer krijgen de nieuwe bewoners alle informatie die zij nodig hebben voor de waterontharder en tevens een paar leuke presentjes. Zodra je doorgeeft wanneer je gaat verhuizen sturen wij de verhuisemmer naar je op zodat je deze emmer aan de nieuwe bewoners kunt geven.

Waterontharder meeverhuizen?

Je kunt er ook voor kiezen de waterontharder mee te verhuizen. De ontkalkers van Mooiwater zijn prima te verhuizen zodat je ook in je nieuwe huis kunt genieten van zacht water. Wij adviseren dit door ons te laten doen. We kunnen hier op aanvraag een prijsopgave voor doen en zorgen dan voor een probleemloze verhuizing.

Een nieuwe mooiwater ontharder in jouw nieuwe huis?

Wil je jouw mooiwater ontharder niet meeverhuizen maar wel een mooiwater ontharder in je nieuwe huis? Vraag dan een offerte aan en wij doen jou als vaste Mooiwater-klant een passende aanbieding.

Verhuizen waterontharder

Waterontharder nieuwbouwproject

Als je gaat verhuizen naar een nieuwbouw project kan het voordelig zijn om samen met jouw nieuwe buren op te trekken bij de aanschaf van een waterontharder. Het scheelt je tijd en kosten.

Kijk hiervoor op onze speciale Nieuwbouwproject Waterontharder pagina.