Home » Feiten en fabels » Ontharder eenvoudig verhuizen

Een Mooiwater ontharder kan eenvoudig verhuisd worden

Omdat onze klanten zonder uitzondering zeer tevreden zijn met onze waterontharders en nooit meer zonder willen, komt bij een verhuizing vaak de vraag naar voren of de ontharder meeverhuisd kan worden.

Nou verkopen we graag een waterontharder en een verhuizing is, als u nog geen waterontharder heeft, een heel goede reden om een ontharder aan te schaffen. De mooie nieuwe badkamer wilt u toch graag mooi houden? Maar als u al een waterontharder van ons heeft is het heel eenvoudig om de ontharder mee te verhuizen.

Neemt u tijdig contact met ons op, dan kunnen wij de verhuizing van uw systeem inplannen.

Verhuisemmer voor de nieuwe bewoners

Daarnaast willen wij de nieuwe bewoners verwelkomen met een mooiwater verhuisemmer. Met deze verhuisemmer krijgen de nieuwe bewoners alle informatie die zij nodig hebben voor de waterontharder en tevens een paar leuke presentjes. Zodra u doorgeeft wanneer u gaat verhuizen sturen wij de verhuisemmer naar u op zodat u deze emmer aan de nieuwe bewoners kunt geven.

Waterontharder meeverhuizen?

U kunt er ook voor kiezen de waterontharder mee te verhuizen. De ontkalkers van Mooiwater zijn prima te verhuizen zodat u ook in uw nieuwe huis kunt genieten van zacht water. Wij adviseren u dit door ons te laten doen. We kunnen hier op aanvraag een prijsopgave voor doen en zorgen dan voor een probleemloze verhuizing.

Een nieuwe mooiwater ontharder in uw nieuwe huis?

Wilt u uw mooiwater ontharder niet meeverhuizen maar wel een mooiwater ontharder in uw nieuwe huis? Vraag dan een offerte aan en wij doen u als vaste Mooiwater-klant een passende aanbieding.

Verhuizen waterontharder

Waterontharder nieuwbouwproject

Als u gaat verhuizen naar een nieuwbouw project kan het voordelig zijn om samen met uw nieuwe buren op te trekken bij de aanschaf van een waterontharder. Het scheelt uw tijd en kosten.

Kijk hiervoor op onze speciale Nieuwbouwproject Waterontharder pagina.