Waterontharder review

Home » Waterontharder review

Klantenervaringen waterontharders

Waterontharders kun je op allemaal verschillende manieren met elkaar vergelijken. Op prijs, op kwaliteit maar misschien nog wel belangrijker op de reviews die klanten geven na de installatie van de waterontharder.

Naast een uitstekende kwaliteit en een goede prijs gaan wij altijd voor goede reviews. Onze passie is klanten blij maken met zacht water. Wij zijn pas tevreden als onze klanten het zijn.
Daarom vragen wij onze klanten altijd om feedback. We zijn er trots op dat onze klanten ons gemiddeld waarderen met een 9,3.

Via www.klantervaringen.nl/ kunt u meer dan 500 reviews van onze klanten zelf bekijken.

 

Waterontharder review belangrijk

Wij scheppen er plezier in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. De reviews geven ons inzicht of we nog op de goede weg of dat we de route moeten aanpassen.

 

waterontharder review

 

Wat zeggen klanten onder meer in de reviews?

Uit de reviews die we krijgen van onze klanten komen de volgende zaken naar voren:

– Kwalitatief hoogwaardige waterontharder
– Uitstekende service
– Prettige communicatie
– Duidelijke offerte
– Scherpe prijs
– En uiteraard 100% kalkvrij water

Waterontharders vergelijken

Het vergelijken van de verschillende waterontharders kan een hele klus zijn toch is het minder ingewikkeld men soms denkt. In principe doen alle waterontharders hetzelfde (en dan bedoelen we echte waterontharders en dus niet de magneet waterontharders). Ze verwijderen allemaal kalk uit uw leidingwater met behulp van zout. Toch zijn er een aantal zaken waarom klanten kiezen voor een Mooiwater ontharder. Kijk op onze speciale pagina over het vergelijken van een waterontharder.

Prijs waterontharder

Een van de dingen waar klanten ons om waarderen is dat we de prijzen scherp weten te houden. Dit kunnen we omdat wij onze ontharders rechtstreeks van de fabrikant betrekken en er geen andere schakels tussen zitten. Daarnaast maken we ook geen dure reclamekosten op de landelijke radio en tv en die hoeven we dus ook niet terug te verdienen. Dit alles zorgt ervoor dat we relatief lage organisatiekosten hebben waardoor we een scherpe prijsstelling kunnen hanteren. Klik hier om de prijzen van onze waterontharders te vergelijken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over waterontharders? Neem contact met ons op via 085 060 4470. Via onze webshop kunt u diverse modellen waterontharders bekijken of direct een waterontharder kopen.

Heeft u al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!