Waterontharder Zomeractie

Home » Waterontharder kopen? » Waterontharder Zomeractie

Zomeractie: € 50,- korting plus een jaar lang gratis vaatwaspoeder 

Het is zomer bij Mooiwater. Profiteer daarom nu van de zomeractie. Als u voor 1 augustus 2023 een waterontharder aanschaft dan geven wij bovenop de al scherp geprijsde waterontharder u € 50,- korting. Daarnaast krijgt u gratis een jaar lang gratis vaatwaspoeder voor zacht water.

Vraag de vrijblijvende offerte voor de Zomeractie!

waterontharder laagste prijs

* Hoe werkt de Zomeractie

– De actie is geldig van 21 juli t/m 31 juli 2023.
– U heeft de offerte goedgekeurd voor 1 augustus 2023.
– De actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen (behalve de combinatiekorting van een waterontharder en drukverhoger).
– U krijgt € 50,- korting op de waterontharder plus een jaar lang gratis vaatwaspoeder voor zacht water

Waarom Mooiwater?

We zijn het snelst groeiende merk waterontharders. Hierom mogen wij ons in 2022 een FD Gazelle noemen. Deze prijs reikt het Financiële Dagblad elk jaar uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Dit zijn we geworden door topkwaliteit waterontharders te leveren voor een goede prijs maar vooral door onze klanten serieus te nemen en onze afspraken na te komen, alles netjes te installeren en goed te informeren. En als er een keer wat fout gaat, dan lossen we het op, snel en efficiënt. We krijgen vaak te horen in onze recensies dat de informatie vooraf erg duidelijk en compleet is.

Door ons ruime assortiment hebben we eigenlijk voor iedere gezinssituatie een passende waterontharder en dat ook in meerdere prijsklassen. Maar welke waterontharder u ook kiest, ze doen allemaal hetzelfde: 100% kalkvrij water leveren. Voelbaar, zichtbaar en meetbaar.

Ervaringen en reviews

Bij Mooiwater leveren we top producten en gaan we voor 100% tevreden klanten. Dit kunnen we natuurlijk zelf wel roepen maar krachtiger is natuurlijk wat klanten over onze waterontharders en drukverhogers zeggen. Klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Dus voordat u aan onze Zomer actie meedoet, lees nog eens de ervaringen van onze klanten en hoor wat zij te vertellen hebben over Mooiwater.