Waterontharder oktoberactie

Home » Waterontharder kopen? » Wateronthardeactie Oktoberactie

400 gratis vaatwasbeurten bij een Mooiwater ontharder

Het is oktober. Bladeren vallen van de bomen en het gaat steeds harder waaien maar de acties bij Mooiwater steeds leuker. Van 21 t/m 31 oktober hebben we bij Mooiwater namelijk de oktoberactie. Bij aanschaf van een waterontharder krijgt u naast de mooiwater ontharder ook nog eens 400 gratis vaatwasbeurten (voor zacht water).

Een van de grote voordelen van een waterontharder is namelijk dat, behalve dat uw vaatwasser vrij van kalk blijft, u bij het schoonmaken minder zeep hoeft te gebruiken en dus ook minder vaatwasmiddel. En omdat je vaatwastabletten maar in één formaat kunt krijgen krijgen en doormidden knippen lastig is, heeft Mooiwater vaatwaspoeder voor zacht water. Makkelijk te doseren en bovendien speciaal samengesteld voor kalkvrij water (glansspoelmiddel en zeep in één poeder zonder zout).

Hoe werkt de actie?

Als u de offerte goedkeurt tussen 21 t/m 31 oktober dan krijgt u bovenop de al scherp geprijsde waterontharder, 2 flessen vaatwaspoeder voor zacht water, dat is goed voor maar liefst 400 (!) vaatwasbeurten.

Heeft u nog geen offerte? Vraag de vrijblijvende offerte aan.

Actievoorwaarden

– Offerte is goedgekeurd tussen 21 t/m 31 oktober 2022
– Installatie mag ook later plaatsvinden
– Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen
– U ontvangt naast de voordelig geprijsde waterontharder 2 flessen vaatwaspoeder voor zacht water (goed voor 400 vaatwasbeurten!)

Waarom Mooiwater?

We zijn het snelst groeiende merk waterontharders. Hierom mogen wij ons in 2022 een FD Gazelle noemen. Deze prijs reikt het Financiële Dagblad elk jaar uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Dit zijn we geworden door topkwaliteit waterontharders te leveren voor een goede prijs maar vooral door onze klanten serieus te nemen en onze afspraken na te komen, alles netjes te installeren en goed te informeren. En als er een keer wat fout gaat, dan lossen we het op, snel en efficiënt. We krijgen vaak te horen in onze recensies dat de informatie vooraf erg duidelijk en compleet is.

Door ons ruime assortiment hebben we eigenlijk voor iedere gezinssituatie een passende waterontharder en dat ook in meerdere prijsklassen. Maar welke waterontharder u ook kiest, ze doen allemaal hetzelfde: 100% kalkvrij water leveren. Voelbaar, zichtbaar en meetbaar.

Ervaringen en reviews

Bij Mooiwater leveren we top producten en gaan we voor 100% tevreden klanten. Dit kunnen we natuurlijk zelf wel roepen maar krachtiger is natuurlijk wat klanten over onze waterontharders en drukverhogers zeggen. Klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Dus voordat u aan onze Oktoberactie meedoet, lees nog eens de ervaringen van onze klanten en hoor wat zij te vertellen hebben over Mooiwater.