Waterontharder Kampen

Home » Waterontharder kopen? » Waterontharder Kampen

In de stad Kampen heeft het drinkwater een hardheid van 6,2dH. Volgens de tabel die drinkwaterbedrijven hanteren valt deze hardheid in de categorie zacht. Wellicht denkt u dat daarmee de aanschaf van een waterontharder dus geen zin heeft, het water is immers zacht. Deze classificatie is echter het gevolg van het feit dat in sommige landen hardheden tot wel 40dH aangeboden worden. Daarmee vergeleken is 6,2dH op zich niet erg hard. Maar de enige relevante vraag is natuurlijk of u kalkoverlast ervaart. En de kans daarop is ook bij een hardheid van 6,2dH aanzienlijk. Dit is ook logisch want bij een gemiddeld verbruik van 150m3 water per jaar en een hardheid van 6,2dH stroomt er bij u elk jaar 16,6 kg kalk door de leidingen!

Waarom een waterontharder kopen

Met zo’n enorme hoeveelheid kalk is het ervaren van kalkoverlast begrijpelijk. Dus als u helemaal klaar bent met de gevolgen van kalk, dan is een waterontharder een hele slimme en logische keus. Honderden huishoudens in Kampen zijn u inmiddels voorgegaan en dat is niet voor niks. Wij denken dat een waterontharder uiteindelijk net zo gewoon wordt als een vaatwasser. Je kan prima zonder maar het is wel heel erg fijn om er een te hebben.

Bekijk de algemene pagina waterontharder kopen voor meer informatie.

Voordelen van zacht water

Gemak dient de mens en zacht water bespaart niet alleen tijd van poetsen en ontkalken maar verlengt ook de levensduur van uw apparatuur aanzienlijk en uw prachtige badkamer blijft als nieuw. Als u daarnaast ook nog eens kijkt naar het hogere rendement van uw CV-installatie/warmwatervoorziening, dan wordt de aanschaf van een waterontharder van Mooiwater wel heel erg aantrekkelijk. Klanten die eenmaal een waterontharder hebben, willen nooit meer zonder.

Klantervaringen Mooiwater waterontharders Kampen

Prettige en deskundige medewerkers. Prima compact systeem met als uitkomst: kalkvrij en zacht water

Waterkoker weer als nieuw binnen 2 weken, zonder schoonmaken -Vaat uit de vaatwasser blinkt meer -Water uit de kraan proeft nu als Spa blauw!

Toch maar besloten om een waterontharder te kopen, totaal geen spijt van! Prima service, uitstekend product.

G. Almekinders, Kampen

Irma de Jong, Kampen

Peter Zetstra, Kampen

Mooiwater scoort een 9,3 op klantervaringen.nl. Bekijk de 400+ recensies zelf!

Meer informatie nodig?

Download gratis en vrijblijvend de brochure!

 

Download de brochure

Toepassingen waterontharder (Quooker, wasmachine, douche, badkamer)

Hoe hoger de temperatuur van het water hoe meer last van kalkaanslag. Dit ziet u dus overal in het huis optreden waar sprake is van warm water en dat zijn heel wat plekken. Wat dacht u van uw waterkoker, koffiezetapparaat, douche en badkamer, CV-ketel, Quooker, wasmachine, vaatwasser en ga zo maar door. Op al deze plekken bent u volledig verlost van die ellendige kalk na de aanschaf van een waterontharder. Al onze ontharders halen de kalk er voor 100% uit, gegarandeerd!

Waar plaats je een waterontharder?

Bekijk hier hoe de waterontharder kan worden geïnstalleerd.

Waterontharder Kopen van Mooiwater
Koop een Mooiwater waterontharder
waterontharders kopen van Mooiwater

Waterontharder kopen in Kampen

We leveren al jaren kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs, daardoor is Mooiwater inmiddels een van de grotere spelers op de landelijke markt. We zijn centraal gevestigd in Dronten en onze monteurs wonen en werken door heel Nederland, dus ook in Kampen. Dat is fijn en vertrouwd voor u en ook voor onszelf. Want of er nou een ontharder geïnstalleerd wordt of dat het tijd is voor een onderhoudsbeurt, er is altijd een monteur bij u in de buurt door ons landelijke netwerk. Dus wat er ook aan de hand is, we kunnen altijd snel een afspraak inplannen. We krijgen niet voor niks zulke hoge waarderingen, dat heeft echt niet alleen met de kwaliteit van onze ontharders te maken!