Waterontharder Herfstactie

Home » Waterontharder kopen? » Wateronthardeactie Herfstactie

Installatie waterontharder voor slechts € 195,-

Het is weer herfst, reden voor een leuke actie.  Van 26 oktober t/m 6 november is de installatie van een waterontharder slechts € 195,- bij Mooiwater.

9 voordelen van kalkvrij water

Een mooie aanbieding dus waarmee profiteert van de volgende voordelen:

1. Geen kalkaanslag op tegels, voegen, kranen en douchewand
2. Hoger rendement cv-ketel
3. Vermindering schoonmaakmiddelen
4. Beter voor de huid
5. Minder schoonmaken
6. Goed voor levensduur apparatuur
7. Geen kalkstrepen op glas en lak
8. Koffie en thee smaken beter
9. Geen corrosie van glaswerk

Hoe werkt de actie?

Als u de offerte goedkeurt tussen 26 oktober t/m 6 november (geldt dus ook voor offertes die eerder zijn ontvangen) dan wordt de al scherp geprijsde waterontharder geïnstalleerd voor slechts € 195,-

Heeft u nog geen offerte? Vraag de vrijblijvende offerte aan.

Herfstactie waterontharder

* Voorwaarden Herfstactie

– De actie is geldig van 26 oktober t/m 6 november 2023.
– U heeft de offerte goedgekeurd in deze periode (de installatie mag later).
– De actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen
– De standaard installatie (tot 1 meter van de watermeter) van de waterontharder is slechts € 195,- (en de MiniMax € 295,-).

Waarom Mooiwater?

We zijn het snelst groeiende merk waterontharders. Hierom mogen wij ons in 2022 een FD Gazelle noemen. Deze prijs reikt het Financiële Dagblad elk jaar uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Dit zijn we geworden door topkwaliteit waterontharders te leveren voor een goede prijs maar vooral door onze klanten serieus te nemen en onze afspraken na te komen, alles netjes te installeren en goed te informeren. En als er een keer wat fout gaat, dan lossen we het op, snel en efficiënt. We krijgen vaak te horen in onze recensies dat de informatie vooraf erg duidelijk en compleet is.

Door ons ruime assortiment hebben we eigenlijk voor iedere gezinssituatie een passende waterontharder en dat ook in meerdere prijsklassen. Maar welke waterontharder u ook kiest, ze doen allemaal hetzelfde: 100% kalkvrij water leveren. Voelbaar, zichtbaar en meetbaar.

Ervaringen en reviews

Bij Mooiwater leveren we top producten en gaan we voor 100% tevreden klanten. Dit kunnen we natuurlijk zelf wel roepen maar krachtiger is natuurlijk wat klanten over onze waterontharders en drukverhogers zeggen. Klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Dus voordat u aan onze Herfstactie meedoet, lees nog eens de ervaringen van onze klanten en hoor wat zij te vertellen hebben over Mooiwater.