Waterontharderactie Casa Leinweber

Home » Waterontharder kopen? » Wateronthardeactie Casa Leinweber

Een jaar gratis zout plus een fles vaatwaspoeder voor Casa Leinweber volgers

Astrid van Casa Leinweber laat via haar Instagram-account de mooiste keukens en badkamers zien.  Ze geeft hierbij ook handige tips. Een van haar tips om deze spullen mooi te houden is het gebruiken van een waterontharder. Een waterontharder voorkomt immers kalkaanslag plus uw apparatuur gaat langer mee.

Van 22 t/m 31 augustus hebben wij een speciale actie voor de volgers van Casa Leinweber. Als u in deze periode als volger van Casa Leinweber een waterontharder van Mooiwater aanschaft dan krijgt u bovenop de al scherp geprijsde  waterontharder een jaar lang gratis zout. Tevens doen we daar ook nog eens een fles vaatwaspoeder gratis bij.

Hoe werkt de actie?

Als u al een offerte heeft dan kunt u bij het goedkeuren aangeven dat u een volger van Casa Leinweber bent en dan krijgt u een jaar lang gratis zout plus een fles vaatwaspoeder.

Heeft u nog geen offerte? Vraag de vrijblijvende offerte aan en geef aan dat u een volger van Casa Leinweber bent.

Waterontharderactie

* Voorwaarden Casa Leinweber actie

– De actie is geldig van 22 t/m 31 augustus 2022.
– U heeft de offerte goedgekeurd tussen 22 augustus en 1 september 2022.
– U bent een volger  van het instagram account Casa Leinweber en heeft dit aan ons doorgegeven.
– De actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen (behalve de combinatiekorting van een waterontharder en drukverhoger).
– U ontvangt een jaar lang gratis zout plus een fles vaatwaspoeder.

Waarom Mooiwater?

We zijn het snelst groeiende merk waterontharders. Hierom mogen wij ons in 2022 een FD Gazelle noemen. Deze prijs reikt het Financiële Dagblad elk jaar uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Dit zijn we geworden door topkwaliteit waterontharders te leveren voor een goede prijs maar vooral door onze klanten serieus te nemen en onze afspraken na te komen, alles netjes te installeren en goed te informeren. En als er een keer wat fout gaat, dan lossen we het op, snel en efficiënt. We krijgen vaak te horen in onze recensies dat de informatie vooraf erg duidelijk en compleet is.

Door ons ruime assortiment hebben we eigenlijk voor iedere gezinssituatie een passende waterontharder en dat ook in meerdere prijsklassen. Maar welke waterontharder u ook kiest, ze doen allemaal hetzelfde: 100% kalkvrij water leveren. Voelbaar, zichtbaar en meetbaar.

Ervaringen en reviews

Bij Mooiwater leveren we top producten en gaan we voor 100% tevreden klanten. Dit kunnen we natuurlijk zelf wel roepen maar krachtiger is natuurlijk wat klanten over onze waterontharders en drukverhogers zeggen. Klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Dus voordat u aan onze Koninklijke actie meedoet, lees nog eens de ervaringen van onze klanten en hoor wat zij te vertellen hebben over Mooiwater.