Waterontharder Back-to-work actie

Home » Waterontharder kopen? » Waterontharde Back to work actie

€ 50,- korting plus een half jaar gratis waspoeder

De vakantie is voor velen voor ons weer voorbij. We mogen weer aan het werk. En wat is er mooier om bij thuiskomst geen kalk meer in het water te hebben. Daarom hebben we bij Mooiwater een leuke Back-to-work actie.  Van 4 t/m 14 september krijgt u bij de aanschaf van een waterontharder € 50,- korting en een half jaar lang gratis waspoeder voor kalkvrij water.

Waspoeder voor kalkvrij water

Een van de voordelen van een waterontharder is dat u veel minder zeep en wasmiddelen hoeft te gebruiken. Mooiwater heeft waspoeder dat speciaal is ontwikkeld voor zacht water waarmee u nog minder hoeft te gebruiken. De Back-to-work actie is dus ook een mooie gelegenheid om dit uit te proberen.

Hoe werkt de actie?

Als u de offerte goedkeurt tussen 4 t/m 14 september, krijgt u bovenop de al scherp geprijsde waterontharder, 50 euro korting en voor een half gratis waspoeder voor zacht water.

Heeft u nog geen offerte? Vraag de vrijblijvende offerte aan.

Waterontharderactie

* Voorwaarden Back-to-work actie

– De actie is geldig van 4 t/m 14 september 2023.
– U heeft de offerte goedgekeurd tussen 4 t/m 14 september 2023 (de installatie mag later).
– De actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen
– U ontvangt € 50,- korting en een half jaar lang gratis Mooiwater waspoeder voor zacht water*.

* Bij de MiniPlus (2 flessen goed voor 130 wasbeurten t.w.v. € 35,-), Compact, MiniMax, Medium (3 flessen goed voor 195 wasbeurten t.w.v. € 52,50) en de Grande (4 flessen goed voor 260 wasbeurten t.w.v. € 70,-)

Waarom Mooiwater?

We zijn het snelst groeiende merk waterontharders. Hierom mogen wij ons in 2022 een FD Gazelle noemen. Deze prijs reikt het Financiële Dagblad elk jaar uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Dit zijn we geworden door topkwaliteit waterontharders te leveren voor een goede prijs maar vooral door onze klanten serieus te nemen en onze afspraken na te komen, alles netjes te installeren en goed te informeren. En als er een keer wat fout gaat, dan lossen we het op, snel en efficiënt. We krijgen vaak te horen in onze recensies dat de informatie vooraf erg duidelijk en compleet is.

Door ons ruime assortiment hebben we eigenlijk voor iedere gezinssituatie een passende waterontharder en dat ook in meerdere prijsklassen. Maar welke waterontharder u ook kiest, ze doen allemaal hetzelfde: 100% kalkvrij water leveren. Voelbaar, zichtbaar en meetbaar.

Ervaringen en reviews

Bij Mooiwater leveren we top producten en gaan we voor 100% tevreden klanten. Dit kunnen we natuurlijk zelf wel roepen maar krachtiger is natuurlijk wat klanten over onze waterontharders en drukverhogers zeggen. Klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Dus voordat u aan onze Back-to-work actie meedoet, lees nog eens de ervaringen van onze klanten en hoor wat zij te vertellen hebben over Mooiwater.