Besparen op energie, zeep en schoonmaakmiddelen

Home » Voordelen » Besparen op energie, zeep en schoonmaakmiddelen

Eén van de manieren om in uw huishouden te besparen op zeep, schoonmaakmiddelen en energie is een ontharder van mooiwater te laten installeren. Deze besparing kan oplopen tot wel €500 per jaar. Uw wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat en kranen blijven als nieuw functioneren op zacht water. Het kraanwater in Nederland bevat kalk dat neerslaat in leidingen, kranen en apparatuur zoals: cv-ketels, stoomoven, vaatwassers en uw waterkoker. Deze kalkaanslag vermindert de levensduur en de prestaties van uw apparatuur. Bovendien gaat er steeds meer energie verloren omdat de kalklaag een isolerende werking heeft op de verwarmingselementen.

Nooit meer kalkaanslag in uw huis met een waterontharder

Waterontharders worden snel populair in Nederland. Boilers en CV-ketels die gevuld worden met kalkvrij water behouden hun oorspronkelijke prestatievermogen/rendement. Maar de grootste ergernis van kalkhoudend water is dof sanitair en doffe tegels, verstopte douchekoppen, vlekkerige douchewanden, aangekoekte waterkokers en verstopte koffiemachines. Apparaten waar kalkvrij water voor wordt gebruikt, blijven blinkend schoon en verliezen geen vermogen.

Minder gebruik van zeep en schoonmaakmiddelen

Een waterontharder op basis van ionenuitwisseling biedt vele voordelen en is zijn investering dubbel en dwars waard. Zacht water zorgt voor een zachte huid. Voor met name vrouwen beperkt dit het gebruik van bodylotions en crèmes. Voor mannen is zacht water ideaal om zich glad en zonder irritatie te scheren. Baden en douchen met zacht water reinigt en ontspant het lichaam. Kortom, het gebruik van zacht water is van belang voor een betere lichaamsverzorging. Dermatologen bevelen hierdoor het gebruik van zacht water aan. Duurzaam comfort noemen wij dat.

Heb je al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!

Een waterontharder ter bescherming van uw huid

Voor mensen met eczeem, psoriasis of gewoon een gevoelige huid, kan een waterontharder helpen tegen klachten. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan waaruit blijkt dat het gebruik van een waterontharder zorgt voor klachtenvermindering.

De voordelen van een mooiwater waterontharder:

  • Geen last meer van kalkaanslag
  • Minder energiekosten
  • Nooit meer uw waterkoker of koffiezetapparaat ontkalken
  • Geen aanslag meer op uw glazen douchewand en ander sanitair
  • Geen kalksteen in en op uw voegen in uw badkamer
  • Wasverzachter en crèmespoeling hoeft u niet meer te gebruiken
  • Uw huid voelt zich als herboren door het zachte water

Gebruik van dure en milieuonvriendelijke anti-kalk middelen is voorbij.

Heb je al een keuze gemaakt?

Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!