Home » Feiten en fabels » Jouw waterontharder mee verhuizen doe je zo

Jouw waterontharder mee verhuizen doe je zo.

Als je gaat verhuizen dan sta je voor de keuze, neem ik mijn waterontharder mee naar het nieuwe huis of verkoop ik mijn huis inclusief waterontharder.

Uiteraard kun je in je nieuwe huis een nieuwe waterontharder kopen en daarvoor doen wij je graag een mooie aanbieding maar de Mooiwater ontharders kun je ook mee verhuizen.

1. Nieuwe waterontharder kopen

Een waterontharder maakt jouw huis natuurlijk meer waard dus het kan heel logisch zijn de waterontharder met je huis mee te verkopen. Gezien de voordelen die een waterontharder met zich meebrengt is het dan ook logisch dat je in je nieuwe huis weer een waterontharder wilt hebben. Soms zit deze er al in maar vaak ook nog niet. Informeer daarom naar de mogelijkheden, voor jou als vaste klant, naar een nieuwe waterontharder. Vraag hier een offerte aan.

2. Waterontharder verhuizen

De tweede mogelijkheid is om jouw waterontharder mee te verhuizen. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen (zie hiervoor de instructie hier beneden) maar je kunt ook gebruikmaken van de Mooiwater verhuisservice. Wij zorgen er dan voor dat jouw waterontharder netjes wordt afgekoppeld en dat de leidingen weer netjes worden hersteld in de oorspronkelijke staat. Vervolgens gaan we in je nieuwe woning je Mooiwater ontharder weer installeren.

Meer informatie over de kosten van het verhuizen van jouw waterontharder? Stuur een mailtje naar verkoop@mooiwater.nl.

waterontharder verhuizen

Hoe verhuis je een waterontharder?

Als je de waterontharder zelf gaat verhuizen dien je de volgende stappen te doorlopen.

Stap 1. Zet de waterontharder op de by-pass stand en draai de hoofdkraan dicht.

Stap 2. Haal de waterontharder inclusief de slangen er tussen uit. De slangen kun je eventueel weer bij jouw nieuwe huis gebruiken.

Stap 3. Zorg dat de afvoer weer dicht is.

Stap 4. Sluit het water uit de hoofdkraan weer aan met een slang of koppelstuk op de oorspronkelijke slang waar de waterontharder op aangesloten was.

Stap 5. Sluit de waterontharder aan in uw nieuwe huis volgens de instructies.

Meer informatie nodig?

Download gratis en vrijblijvend de brochure!

 

Download de brochure