Home » Feiten en fabels » Waterdrukverhoger regendouche

Waterdruk van uw regendouche te laag?

Heeft u het gevoel dat uw regendouche niet genoeg druk heeft? Wees niet getreurd: met een waterdrukverhoger kunt u eenvoudig de druk van uw watertoevoer verhogen. Een waterdrukverhoger is een compact apparaat dat de druk van het water verhoogt dat uw huis binnenkomt. Het is een eenvoudige manier om de waterdruk te verhogen en uw regendouche een stuk aangenamer te maken.

Met een waterdrukverhoger kun je de druk van het water in je huis verhogen zonder dat je een volledige renovatie of verbouwing hoeft te doen. Het is een kleine, eenvoudige manier om de druk in uw watertoevoer te verhogen. De waterdrukverhoger is klein, eenvoudig te installeren en heeft weinig onderhoud nodig. Dit betekent dat je eenvoudig de waterdruk kunt verhogen en genieten van een heerlijke regendouche.

Kijk ook  bij: Wat kost een waterdrukverhoger?

Waterdruk verhogen regendouche

Een waterdrukverhoger is een uitstekende oplossing voor mensen die de druk willen verhogen van hun regendouche zonder dat ze veel geld of tijd hoeven te besteden. Het is een betaalbare oplossing die eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Het is de perfecte manier om de druk van uw regendouche te verhogen en ervoor te zorgen dat u een heerlijke douche ervaart.

Met een compacte drukverhoger kunt u de druk verhogen zonder dat u veel geld of tijd hoeft te investeren. Het is een eenvoudige oplossing waarmee u kunt genieten van een heerlijke harde waterstraal van uw regendouche. 

smaak water

Kalk in uw regendouche

Behalve een lage waterdruk kan ook het ook zijn dat uw regendouche verstopt zit met kalk. In dat geval is het handig om eerst de douchekop te ontkalken (zie ‘Hoe ontkalk ik de douchekop?). Nog beter is het om natuurlijk te voorkomen dat u kalk in uw douchekop krijgt. Een waterontharder is hiervoor natuurljk de oplossing. Een waterontharder haalt 100% kalk uit het water.

Verschillende waterdrukverhogers voor uw regendouche

Wij hebben 2 verschillende waterdrukverhogers. Hieronder kunt u de specificaties en prijzen zien. Voor de prijs inclusief installatie vraag een offerte aan.