Home » Feiten en fabels » Afstandsbediening waterontharders is handig

Feit: Een afstandsbediening voor een waterontharder is heel handig

Normaal gesproken heeft u geen omkijken naar uw waterontharder. Het enige dat u hoeft te doen is af en toe (eens per 1-4 maanden) zout bij te vullen in de zoutbak. Als uw waterontharder goed bereikbaar is zult u door het systeem zowel optisch als akoestisch gewaarschuwd worden om zout bij te vullen (behalve bij de Duplex).

Als de waterontharder minder goed bereikbaar is, bijvoorbeeld in de kruipruimte, is het vervelend om te moeten controleren of er nog voldoende zout aanwezig is. Vooral in dergelijke situaties is een afstandsbediening erg handig (eigenlijk een vereiste) omdat deze in directe verbinding staat met de waterontharder en zowel in het scherm als via een geluidssignaal aangeeft dat het tijd wordt om zout bij te vullen.

Ook de overige gegevens, zoals waterverbruik, vakantiestand, etc kunnen moeiteloos afgelezen worden.

Waterontharder met afstandsbediening

Mooiwater  is een van de weinige leveranciers die werkt met een afstandsbediening. Een afstandsbediening is dus niet noodzakelijk maar wel erg handig en soms bijna onmisbaar. Naast de afstandbediening hebben al onze Excellent waterontharders een afneembaar display. Ook super handig.