Waterontharder leasen

Home » Waterontharder leasen

Een waterontharder is een wens van steeds meer mensen. Waar 5 jaar geleden slechts weinigen in het bezit waren van een ontharder groeit deze markt explosief. En dat is niet zomaar natuurlijk. Want zacht kalkvrij water kent vele voordelen. Zo is het prettig voor je huid en je bespaart tijd doordat je geen kalkaanslag meer hoeft te verwijderen. Daarnaast bespaar je geld doordat je apparatuur langer meegaat en je geen of minder schoonmaakmiddelen gaat gebruiken. Als je eenmaal een waterontharder hebt, wil je nooit meer zonder en zijn de kosten ook zeer beperkt omdat het verbruik van zout en stroom gemiddeld slechts €3,75 per maand is.

Meer informatie nodig?

Download gratis en vrijblijvend de brochure!

 

Download de brochure

Hoe lease je een waterontharder?

De investering van een waterontharder bij Mooiwater is minimaal €990,- en hoewel we daarmee prijstechnisch een zeer gunstig aanbod hebben, is dit voor sommige mensen toch een flinke drempel. Om deze drempel weg te nemen en een waterontharder bereikbaar te maken voor iedereen hebben wij als een van de weinige aanbieders een alternatief in de vorm van de huurkoop/lease van een waterontharder.

Met deze huurkoop betaal je per maand een vast bedrag voor het apparaat inclusief zout, garantie en onderhoud. Dus alles inclusief Dit vaste maandbedrag is afhankelijk van het type waterontharder en het geschatte jaarverbruik aan zout. Ter indicatie kun je rekenen op een bedrag van €30-50 per maand. Omdat het een all-in abonnement is, weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor verassingen te staan. Je kunt het vergelijken zonnepanelen. De aanschafprijs is fors en daarom wachten veel mensen met deze investering terwijl iedereen eigenlijk wel zonnepanelen wil. Daarom halen wij deze drempel weg door met een abonnementsstructuur te komen waarbij je na 5 jaar (of eerder als je wil) eigenaar bent van de ontharder.

Voorwaarden lease
Vraag naar de voorwaarden en laat je uitgebreid informeren naar de gunstige mogelijkheden die Mooiwater biedt.

Hoe werkt het precies?

Een waterontharder haalt deze kalk uit uw leidingwater en voorkomt daarmee kalkafzetting.