Zout bestellen

Wij leveren ons zout in emmers van 12,5 kg. Het gezeul met 25 kg zakken zout vinden wij een te zware belasting voor u als consument en voor degene die het aflevert. Doordat we met statiegeld op de emmers werken sparen wij ook nog eens het milieu. Klantvriendelijk en duurzaam dus.

Aantal emmersLevertijd**Prijs per emmer *BezorgkostenBij afhalen
22 werkdagen€ 8,00€ 13,25Geen kosten
42 werkdagen€ 8,00€ 26,50Geen kosten
8 t/m 11Op route binnen 4 weken€ 8,00Gratis1 emmer gratis
12 t/m 20Op route binnen 4 weken€ 7,00Gratis1 emmer gratis

* Alle genoemde tarieven zijn incl. BTW
Het statiegeld is € 4,- per emmer. Dit is eenmalig en komt bovenop bovenstaande prijzen. Bij een nieuwe bestelling worden de lege emmers omgeruild voor volle en betaalt u alleen het zout.

Graag leveren wij u zout in combinatie met de tweejaarlijkse onderhoudsbeurt. Dan heeft u geen transportkosten en sparen we het milieu. Duurzaam comfortabel noemen wij dit.

Bestel hier uw zout

heermevrouw

logo - footer

De Gouwe 49
8253 PA Dronten

T 085 060 44 70
E info@mooiwater.nl

Zoutemmers MooiWater

** Zout bestellen is heel eenvoudig via het formulier op deze pagina.

Omdat zout per kilo relatief weinig kost, zijn de verzendkosten via een pakketdienst in verhouding tot de kosten van het zout hoog. U kunt deze kosten vermijden door op tijd nieuw zout te bestellen. Als u de laatste emmer met 12.5kg zout leegt, kan uw apparaat nog minimaal 25m3 water ontharden. Voor de meeste gebruikers toch gauw voldoende voor zo’n 2 maanden heerlijk zacht water. Omdat wij altijd binnen een maand bij u in de buurt zijn om een ontharder te installeren, komen wij dan ook graag langs om uw bestelling geheel kosteloos bij u af te leveren.

Als u om wat voor reden dan ook toch door uw volledige voorraad zout heen bent, zijn er 2 mogelijkheden:
• U wilt uw zout binnen enkele dagen ontvangen en bestelt daarom via onze website een kleine hoeveelheid (voldoende voor enkele maanden) met de daarbij behorende verzendkosten
• U accepteert dat u wellicht een korte tijd geen zacht water heeft en wacht tot wij het zout gratis bij u komen afleveren. Dit kan geen enkel kwaad voor de installatie alleen heeft u, net als u jarenlang gewend was, tijdelijk hard water.