Waterontharder Voorjaarsactie 2023

Home » Waterontharder kopen? » Waterontharder Voorjaarsactie 2023

Voorjaarsactie

Het weer werkt nog niet echt mee maar het is wel degelijk voorjaar. Tijd dus voor een leuke actie. Van 21 april t/m 1 mei 2023 hebben we daarom de Voorjaarsactie bij Mooiwater. Deze actie houdt in dat als u in de laatste weken van april een waterontharder aanschaft, krijgt u naast de al scherpe prijs een jaar lang gratis zout voor uw ontkalker.

Beste prijs/ kwaliteit

Er zijn veel redenen om te kiezen voor Mooiwater (o.a. zuinige waterontharder, beste prijs/ kwaliteit, meest complete waterontharder, klanttevredenheid van 9,3) en in de laatste week van april is daar een extra reden bijgekomen: een jaar lang gratis zout!

Benieuwd naar de voordelen van kalkvrijwater? Kijk op: De 9 voordelen van kalkvrij water

Hoe werkt de Voorjaarsactie?

Als u voor tussen 21 april 2023 en 1 mei 2023 uw offerte goedkeurt (installatie mag later) dan krijgt u, bovenop de voordelig geprijsde waterontharders van Mooiwater, een jaar lang gratis gratis zout. Toch lekker meegenomen.

 

Voorjaarsactie waterontharder

Actie voorwaarden

– De actie duurt van 21 april t/m 1 mei 2023
– U heeft de offerte goedgekeurd tussen 21 april 2023 t/m 1 mei 2023 (installatie mag later)
– Actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen (behalve de combinatiekorting samen met de waterdrukverhoger)
– Naast de scherp geprijsde waterontharder ontvangt u een jaar lang gratis zout voor uw ontkalker.

Ervaringen en reviews

Bij Mooiwater leveren we top producten en gaan we voor 100% tevreden klanten. Dit kunnen we natuurlijk zelf wel roepen maar krachtiger is natuurlijk wat klanten over onze waterontharders en drukverhogers zeggen. Klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Dus voordat u aan onze Voorjaarsactie meedoet, lees nog eens de ervaringen van onze klanten en hoor wat zij te vertellen hebben over Mooiwater.