Waterontharder én Drukverhoger combideal

Home » Waterontharder kopen? » Nazomer combideal: Waterontharder en Drukverhoger

Van 21 t/m 30 september: de Nazomer combideal

Van 21 tot en met 30 september, brengen we de Nazomer Combideal tot leven bij Mooiwater! Als u deze maand besluit om een waterontharder aan te schaffen, dan staat er een opwindende verrassing voor u klaar: een geweldige korting op onze populaire drukverhoger, de Mooiwater Mini Booster. Het is simpel: wanneer u een waterontharder bij Mooiwater aanschaft, kunt u de Mooiwater Mini Booster inclusief installatie krijgen voor slechts € 250,- extra.

Er zijn talloze redenen om uw waterontharder en drukverhoger bij Mooiwater aan te schaffen, maar nu hebben we er nog een extra aantrekkelijke aanbieding bovenop gedaan: onze Nazomer Combideal!

Laat u betoveren door onze ongeëvenaarde service en geniet van onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe werkt de actie?

De actie is heel eenvoudig: koop je een waterontharder dan kun je daar voor € 250,- een waterdrukverhoger geïnstalleerd en al bij krijgen. I.p.v. € 474,- (Mini Booster + installatie) betaal je slechts € 250,-.

Het voordeel: € 224,- (Maar het mooiste is natuurlijk dat je én zacht water én een hardere straal hebt)

Vraag de vrijblijvende offerte voor de waterdruk/waterontharder nazomer-actie aan!

Wat doet de Mooiwater Mini Booster?

Even vooropgesteld, voor de waterontharder heeft u de waterdrukverhoger niet nodig. Sterker nog de Mooiwater ontharders staan er om bekend dat ze amper drukverlies opleveren. Maar heeft u al een mindere waterdruk of bent u van plan bijvoorbeeld een regendouche aan te schaffen dan krijgt u met de Mooiwater Mini Booster extra waterdruk van ongeveer 1 bar. Is toch lekker als u onder uw regendouche staat.

De Mooiwater Mini Booster is net als onze waterontharder zeer compact dus is prima in de meterkast te installeren.

drukverhoger waterontharder

* Voorwaarden Nazomer combi-deal waterontharder en drukverhoger

– De actie is geldig van 21 t/m 30 september 2023.
– Installatie is maximaal 1 meter van de watermeter (geldt alleen voor de drukverhoger).
– De actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.
– Bij aanschaf van een waterontharder (tussen 21 t/m 30 september 2023) krijg je een drukverhoger (Mooiwater Minibooster) geïnstalleerd en al voor slechts € 250,- .

Ervaringen en reviews

Bij Mooiwater leveren we top producten en gaan we voor 100% tevreden klanten. Dit kunnen we natuurlijk zelf wel roepen maar krachtiger is natuurlijk wat klanten over onze waterontharders en drukverhogers zeggen. Klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Dus voordat je aan de Nazomer waterontharder én drukverhoger actie meedoet, lees nog eens de ervaringen van onze klanten en hoor wat zij te vertellen hebben over Mooiwater.