Waterontharder Emmeloord

Home » Waterontharder Emmeloord

Waterontharders Emmeloord

Voor de inwoners van Emmeloord bieden wij een mooi assortiment waterontharders tegen voordelige tarieven. Mooiwater uit Dronten heeft eigen monteurs in Emmeloord die alles netjes installeren en een verlengde garantie bieden tot wel 20 jaar. Hierdoor kunt u de komende jaren in Emmeloord zorgeloos genieten van de voordelen van zacht water.

Wat is een waterontharder?

Een waterontharder verwijdert kalk uit leidingwater en voorkomt kalkaanslag. Hierdoor gebruiken apparaten met verwarmingselementen minder energie. Daarnaast hoeft u apparaten die water gebruiken minder snel te vervangen, hoeft u minder zeep en schoonmaakmiddelen te gebruiken en daarbij is ontkalkt water goed voor uw huid en haar. Een waterontharder wordt ook wel waterontkalker, waterverzachter of waterfilter genoemd.

Een waterontharder kopen heeft vele voordelen

Als u een waterontharder koopt, geniet u van vele voordelen. Voor veel mensen zijn de jaarlijkse kostenbesparingen in combinatie met de zachtheid van het water doorslaggevend om over te gaan op de aanschaf van een waterontkalker van mooiwater. Naast het feit dat u minder zeep en schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken, voorkomt u ook kalkaanslag op diverse apparaten. Het onttrekken van kalk aan het water zorgt ervoor dat uw apparaten langer meegaan. Bovendien is uw was zachter, droogt water op zonder strepen achter te laten en kan het huidproblemen verminderen.

Lees meer over de voordelen van waterontkalkers.

Waterhardheid Emmeloord

De waterhardheid in Emmeloord 8,5 dH wat zorgt voor 133,5 gram kalk in elke m3 water. Dit betekent voor een gemiddeld gezin 20,03 kilo kalk in uw leidingwater per jaar! Door het gebruik van een waterontharder haalt u al deze kalk uit het water!

 

waterontharder emmeloord

Installeren waterontharder Emmeloord: werkzaamheden en kosten

Wanneer u een mooiwater waterontharder koopt, installeren wij deze graag voor u. Wij hebben monteurs in Emmeloord die alles netjes voor u installeren en zorgen voor een werkende waterontharder. We hanteren in 90% van de gevallen een basistarief voor de installatie. Dit wordt vooral bepaald door de hoeveelheid werkzaamheden die nodig zijn om de ontharder in uw woning te installeren.

De werkzaamheden bestaan uit het daadwerkelijke aansluiten en het instellen van de waterontkalker. We bepalen eerst de exacte hardheid van het water in uw woning en stellen de ontharder daar vervolgens op in. Zo bent u altijd verzekerd van de correctie instellingen en een juiste installatie. U krijgt bovendien garantie op de werkzaamheden en de gebruikte materialen. Wilt u de ontharder zelf installeren? Dit is uiteraard ook mogelijk. Informeert u naar de mogelijkheden of bestel hem in onze webshop.

Onze 7 zekerheden

  1. We leveren top waterontharders die 100% kalk uit het water. Meetbaar, zichtbaar en voelbaar. Deze waterontharders worden zorgvuldige en goed verzorgd geïnstalleerd.
  2. Doordat wij direct inkopen bij fabrikanten en rechtstreeks leveren aan consumenten kunnen wij topkwaliteit leveren tegen een scherpe prijs.
  3. We reageren altijd binnen 2 werkdagen maar meestal dezelfde werkdag.
  4. We communiceren we open en eerlijk. Als er toch een probleem is dan lossen we dat altijd op. We zijn een open transparante organisatie. We zijn eerlijk over onze prijzen, leveren wat we beloven en komen onze afspraken na.
  5. Wij verzetten eenmaal gemaakte installatieafspraken maar zelden. (Nu minder dan 1%)
  6. Met minder dan een tevreden klant nemen we geen genoegen. Onze service stopt niet na de installatie.
  7. U heeft 4 weken herroepingsrecht conform ons retour beleid.

 

Vrijblijvende offerte?

Wij hebben eigen monteurs in Emmeloord en geven u geheel vrijblijvend een offerte of advies. Wij kunnen u adviseren over de plaats van de waterontharder, welke type het meest geschikt is voor uw situatie en wat hier de kosten van zijn.

 

 

Zijn waterontharders iets voor u?

Stop kalkaanslag, bespaar op schoonmaakmiddelen en energie en verleng de levensduur van uw apparaten!