Waterontharder Dalfsen

Home » Waterontharder Dalfsen

Waterontharders Dalfsen

Voor de inwoners van Dalfsen biedt Mooiwater een mooi assortiment waterontharders tegen voordelige tarieven. Daarbij installeren we alles netjes en kunnen we een verlengde garantie bieden tot wel 20 jaar. Hierdoor kunt u de komende jaren in Dalfsen zorgeloos genieten van de voordelen van zacht water.

 

Voordelen waterontharder

Met een waterontharder van mooiwater heeft u geen last meer van kalkaanslag en geniet u van de voordelen van zacht water. Bovendien bespaart u jaarlijks € 100 tot € 500,- op energie en schoonmaakmiddelen. Al onze waterontkalkers zijn 100% efficiënt in water-, stroom- en zoutverbruik. U heeft al een mooiwater waterontharder vanaf € 990,- Dit is inclusief 5 jaar fabrieksgarantie welke te verlengen is tot 20 jaar all-in garantie.

Waterhardheid Dalfsen

De waterhardheid in Dalfsen is 7,5 – 8,2 dH wat zorgt voor 133,5 gram kalk in elke m3 water. Dit betekent voor een gemiddeld gezin 20,03 kilo kalk in uw leidingwater per jaar! Door het gebruik van een waterontharder haalt u al deze kalk uit het water!

Vrijblijvende afspraak bij u thuis?

Wij hebben eigen monteurs en een contactpersoon in Daflsen en komen geheel vrijblijvend bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en u te voorzien van advies. Wij kunnen u adviseren over de plaats van de waterontharder, welke type het meest geschikt is voor uw situatie en wat hier de kosten van zijn. U kunt een afspraak maken door een mail te sturen aan onze contactpersoon in Zwolle, Marco van Eijk, via marco@mooiwater.nl of hem rechtstreeks bellen via 06-41741207.

Uiteraard kunt u ook eerst een vrijblijvende offerte aanvragen

 

waterontharder kopen Dalfsen

Onze 7 zekerheden

  1. We leveren top waterontharders die 100% kalk uit het water. Meetbaar, zichtbaar en voelbaar. Deze waterontharders worden zorgvuldige en goed verzorgd geïnstalleerd.
  2. Doordat wij direct inkopen bij fabrikanten en rechtstreeks leveren aan consumenten kunnen wij topkwaliteit leveren tegen een scherpe prijs.
  3. We reageren altijd binnen 2 werkdagen maar meestal dezelfde werkdag.
  4. We communiceren we open en eerlijk. Als er toch een probleem is dan lossen we dat altijd op. We zijn een open transparante organisatie. We zijn eerlijk over onze prijzen, leveren wat we beloven en komen onze afspraken na.
  5. Wij verzetten eenmaal gemaakte installatieafspraken maar zelden. (Nu minder dan 1%)
  6. Met minder dan een tevreden klant nemen we geen genoegen. Onze service stopt niet na de installatie.
  7. U heeft 4 weken herroepingsrecht conform ons retour beleid.

 

 

Installeren waterontharder Dalfsen: werkzaamheden en kosten

Wanneer u een mooiwater waterontharder koopt, installeren wij deze graag voor u. Wij hebben monteurs in Dalfsen die alles netjes voor u installeren en zorgen voor een werkende waterontharder. We hanteren in 90% van de gevallen een basistarief voor de installatie. Dit wordt vooral bepaald door de hoeveelheid werkzaamheden die nodig zijn om de ontharder in uw woning te installeren.

De werkzaamheden bestaan uit het daadwerkelijke aansluiten en het instellen van de waterontkalker. We bepalen eerst de exacte hardheid van het water in uw woning en stellen de ontharder daar vervolgens op in. Zo bent u altijd verzekerd van de correctie instellingen en een juiste installatie. U krijgt bovendien garantie op de werkzaamheden en de gebruikte materialen. Wilt u de ontharder zelf installeren? Dit is uiteraard ook mogelijk. Informeert u naar de mogelijkheden of bestel hem in onze webshop.

 

 

Zijn waterontharders iets voor u?

Stop kalkaanslag, bespaar op schoonmaakmiddelen en energie en verleng de levensduur van uw apparaten!